Δύο ημέρες μετά το μεγάλο “μπλακ άουτ”, ένα έκτακτο περιστατικό προκάλεσε διακοπή στην ηλεκτροδότηση – Εγκλωβίστηκαν άτομα σε ασανσέρ ενώ τέθηκαν εκτός λειτουργίας φωτεινοί σηματοδότες

Αναστάτωση επικράτησε στο κέντρο της πόλης των Χανίων, λίγο πριν τις 11 το πρωί, εξαιτίας φωτιάς σε μετασχηματιστή της ΔΕΗ, η οποία είχε σαν αποτέλεσμα την διακοπή της ηλεκτροδότησης στην περιοχή, δυο ημέρες μετά το μεγάλο “μπλακ άουτ” που διήρκησε ακόμα και 24 ώρες σε ορισμένες περιπτώσεις.

Λόγω της αιφνιδιαστικής διακοπής ρεύματος σημειώθηκαν τουλάχιστουν τρία περιστατικά εγκλωβισμού ατόμων σε ασανσέρ και χρειάστηκε η επέμβαση της πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό τους, ενώ εκτός λειτουργίας τέθησαν και φωτεινοί σηματοδότες.

Επί τόπου έσπευσαν πυροσβεστικά οχήματα για την αντιμετώπιση του περιστατικού πυρκαγιάς που σημειώθηκε στη συμβολή των οδών Αποκορώνου και Περίδου,  αλλά και δύναμη της τροχαίας για την ρύθμιση της κυκλοφορίας των οχημάτων.

 

Επίσης, συνεργείο της ΔΕΗ έσπευσε στο σημείο για την αποκατάσταση της βλάβης και την όσο το δυνατόν γρηγορότερη επαναφορά της  ηλεκτροδότησης στην περιοχή.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook