Η αστυνομία συνέλαβε  έναν 22χρονο και έναν 23χρονο, στην κατοχή των οποίων κατέσχεσαν 13 χάπια ecstasy και 695 ευρώ
Βρίθει από ναρκωτικά η τουριστική περιοχή του Κάβου στην Κέρκυρα, όπου δρουν και αλλοδαποί διακινητές οι οποίοι εκμεταλλεύονται την παρουσία εκατοντάδων νεαρών παραθεριστών για να θησαυρίσουν πουλώντας τους ουσίες που γίνονται ανάρπαστες στα club, αλλά και «σκληρά» ναρκωτικά.

Μόνο μέσα σε λίγες ώρες, οι αστυνομικοί του τμήματος Λευκιμμαίων και της Ο.Π.Κ.Ε. πέρασαν χειροπέδες σε τέσσερις νεαρούς αλλοδαπούς διαφόρων εθνικοτήτων, οι οποίοι απολάμβαναν τις διακοπές τους με τα έσοδα που είχαν από την πώληση των ναρκωτικών. Σε μια περίπτωση, οι άνδρες του τμήματος συνέλαβαν έναν 22χρονο και έναν 23χρονο, στην κατοχή των οποίων κατέσχεσαν 13 χάπια ecstasy και 695 ευρώ που είχαν ήδη βγάλει από το παράνομο εμπόρευμα.

Οι δυο συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας που τους άσκησε δίωξη για διακίνηση ναρκωτικών. Για την ίδια υπόθεση, κατηγορείται και ένας 26χρονος αλλοδαπός, ο οποίος δεν εντοπίστηκε και αναζητείται. Στον ίδιο εισαγγελέα παραπέμφθηκαν δύο ακόμη αλλοδαποί, ένας 30χρονος και ένας 27χρονος, στην κατοχή των οποίων οι άνδρες της Ο.Π.Κ.Ε. βρήκαν 11,5 γραμμάρια ηρωίνης και μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook