Στην παρουσίαση – μέσω της επίσημης ιστοσελίδας τους – των νέων προπονητών του τμήματος τένις προχώρησε ο Όμιλος Αντισφαίρισης Χανίων.

Πρόκειται για τον Ούγγρο Τάμας Γιαβόρ, τον Σλοβένο Ούρμπαν Βαντούρ και τη Μαρία Κεφαλά.

Η ανακοίνωση του ΟΑΧ έχει ως εξής:

Ο Ομιλος Αντισφαίρισης Χανίων ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τρεις νέους προπονητές που τίθενται στη διάθεση του τμήματος τένις.

Πρόκειται για προπονητές με μεγάλη εμπειρία τόσο ως παίκτες όσο και ως προπονητές και είναι αποφασισμένοι να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό στη νέα προσπάθεια που πραγματοποιείται αρχής γενομένης από την αγωνιστική περίοδο που είναι στο προσκήνιο για τον ΟΑΧ.

Συγκεκριμένα, νέος head coach αναλαμβάνει ο Ούγγρος, Τάμας Γιαβόρ (Tamas Javor), ενώ όσον αφορά τα άλλα δύο νέα πρόσωπα, αυτά είναι ο Σλοβένος, Ούρμπαν Βαντούρ (Urban Vantur) και η Μαρία Κεφαλά. Πρόκειται για προπονητές που διαθέτουν μεγάλη εμπειρία, έχοντας παρουσιάσει σημαντικό έργο μέχρι στιγμής στην καριέρα τους.

Σύμφωνα με τον Τάμας Γιαβόρ: «Παίζω και ασχολούμαι με το τένις αρχικά ως παίκτης και στη συνέχεια ως προπονητής για περισσότερα από 30 χρόνια. Ημουν για 10 χρόνια στο Ηράκλειο και αποφασίσαμε με τον Ομιλο Αντισφαίρισης Χανίων να συνεργαστούμε, έχοντας σαν στόχο να παρουσιάσουμε μια πολύ καλή προσπάθεια. Ο στόχος είναι να βελτιώσουμε τις ικανότητες των παιδιών και να τα βοηθήσουμε, ώστε να καταφέρουν πανελλήνιες διακρίσεις».

Από την πλευρά του, ο Ούρμπαν Βαντούρ τονίζει ότι, «βρέθηκα στα Χανιά γιατί είναι μια μεγάλη ευκαιρία που μου παρουσιάζεται να ξεκινήσω σε μια νέα αρχή που πραγματοποιεί αυτή την περίοδο το κλαμπ. Νομίζω ότι είναι πολύ ευεργετικό για όλους ότι ξεκινάμε με μια καλή οργάνωση και προοπτική για τη νέα χρονιά. Θα δώσουμε μεγάλη έμφαση στην τεχνική, διδάσκοντας γενικότερα σωστό τένις στα παιδιά, βοηθώντας τα να φτάσουν σε όσο το δυνατόν πιο υψηλό επίπεδο. Χαίρομαι που θα δουλέψω προς αυτή την κατεύθυνση και θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις για να φέρω τα παιδιά στο μάξιμουμ της επίδοσής τους».

Αναφερθείς στη συνεργασία με τους νέους προπονητές, ο έφορος του τμήματος τένις, Ξενοφών Τσιλιμιγκάκης, σημειώνει τα εξής: «Ο Ομιλος Αντισφαίρισης Χανίων δηλώνει πανέτοιμος έτσι ώστε να ξεκινήσει πολύ δυναμικά τη νέα σεζόν. Καλωσορίζουμε στην οικογένειά μας τρία νέα μέλη, τον Τάμας, τον Ούρμπαν και τη Μαρία, τρία παιδιά πολλά υποσχόμενα με μεγάλη προπονητική εμπειρία και με συμμετοχές σε διεθνείς αγώνες. Φέτος η στόχευση του Ομίλου είναι να στραφεί σε άτομα που διαθέτουν μεγαλύτερη εμπειρία σε αγώνες προκειμένου να βοηθήσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τους αθλητές και τα μέλη μας».

Επίσης, στο τιμ των προπονητών του τμήματος τένις παραμένουν οι Αντώνης Σοκορέλης, Νίκος Κατσιφαράκης και Ηλίας Καϋμενάκης.  

ΠΡΩΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 3/9

Ο Ομιλος Αντισφαίρισης Χανίων ανακοινώνει ότι οι πρώτες συναντήσεις για τη νέα σεζόν και η γνωριμία τους με τους νέους προπονητές καθορίζονται ως εξής:

• Τη Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου στις 18:00 για παιδιά έως και 10 ετών

• Την Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου στις 18:00 για παιδιά από 11 ετών και άνω

Οι συναντήσεις θα γίνουν στις ανακαινισμένες, πλήρως, εγκαταστάσεις του Ο.Α. Χανίων.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook