Ένα καινοτόμο συνέδριο όπου θα παρουσιαστούν τα πρωτοποριακά “αόρατα” σιδεράκια και οι πιο σύγχρονες ψηφιακές τεχνικές θεραπείας διοργανώνει η Ελληνική Εταιρεία Γλωσσικής Ορθοδοντικής, η οποία επέλεξε τα Χανιά για την ετήσια συνάντηση των μελών της.

Ορθοδοντικοί τόσο από το εξωτερικό όσο και από την Ελλάδα θα παρακολουθήσουν διεθνώς αναγνωρισμένους ομιλητές από την Ελλάδα, την Ιταλία και το Ισραήλ, από τις 30 Αυγούστου έως τις 2 Σεπτεμβρίου. Η έναρξη του συνεδρίου θα γίνει την Πέμπτη 30 Αυγούστου στο Θέατρο Μίκης
 Θεοδωράκης, στις 8.30 π.μ.

Το επιστημονικό πρόγραμμα αρχίζει με ένα ημερήσιο Master Class 3D σχεδιασμού θεραπειών από ομάδα Ιταλών επιστημόνων. Την Παρασκευή και το Σάββατο, ο Dr. Rafi Romano, θα παρουσιάσει τις εξελίξεις στις εντυπωσιακά δημοφιλείς τεχνικές, τους διαφανείς νάρθηκες και τα “αόρατα” σιδεράκια που τοποθετούνται στην εσωτερική πλευρά των δοντιών.

Στο εντατικό αυτό διήμερο εκπαίδευσης, οι συμμετέχοντες θα αποκτήσουν μια πολύπλευρη και εμπεριστατωμένη γνώση των κορυφαίων επιστημονικών επιτεύξεων στην ορθοδοντική. Επιπλέον, την Κυριακή, η μεγαλύτερη εταιρεία διαφανών ναρθήκων θα πραγματοποιήσει ημερίδα με συμμετοχές από διακεκριμένους Έλληνες ομιλητές.

Παράλληλα, στο χώρο θα λειτουργεί έκθεση πρωτοποριακών προϊόντων ορθοδοντικής από τους αντιπροσώπους των μεγαλύτερων εταιρειών παγκοσμίως. Το πρόγραμμα έχει εμπλουτιστεί με ποικίλες πολιτιστικές δραστηριότητες για να γνωρίσουν οι σύνεδροι τις τοπικές παραδόσεις, τη γαστρονομία και το φυσικό πλούτο των Χανίων. Η εκδήλωση πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Δήμου Χανίων και της Περιφέρειας Κρήτης, του Οδοντιατρικού Συλλόγου Χανίων και της Κοινωνικής Επιχείρησης Πολιτισμού και Περιβάλλοντος Δήμου Χανίων – Κέντρο Αρχιτεκτονικής της Μεσογείου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook