18 μέτοχοι παραχώρησαν τις μετοχές τους στον Έλληνα επιχειρηματία ενώ ανακοίνωση στήριξης εξέδωσε και ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ.

Μετά τους Αντώνη Καράτζη και Μηνά Χαλκιαδάκη, σήμερα ακολούθησαν ακόμα 10 μέτοχοι που παραχώρησαν τις μετοχές τους στον Μιχάλη Μπούση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ

Ενας ακόμη βασικός μέτοχος της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, αλλά και ο πρώτος πρόεδρος της ομάδας μας, μετά την επανεκκίνηση της, από την Γ’ Εθνική, ο Αντίπας Σηφάκης, παραχώρησε και αυτός, δωρεάν τις μετοχές του, στον επιχειρηματία Μιχάλη Μπούση.

Προηγήθηκε συνάντηση του Αντίπα Σηφάκη με τον Γιώργο Σαμαρά, ο οποίος εκπροσωπεί τον επιχειρηματία, στην οποία έγινε συζήτηση πάνω στη νέα προσπάθεια που επιχειρείται στον ΟΦΗ.

Συγκινημένος ο Αντίπας Σηφάκης, από τους ανθρώπους που ξεκίνησαν το καλοκαίρι του 2015 την επανεκκίνηση του ΟΦΗ, ανέφερε ότι είναι ένα πλάνο με σοβαρότητα και αντάξιο των προσδοκιών όλων.

Και, αποτελεί την ολοκλήρωση της προσπάθειας, που ξεκίνησαν κάποιοι επιχειρηματίες από το Ηράκλειο το 2015, προκειμένου ο ΟΦΗ να επιστρέψει στην Σούπερ Λίγκ και να βρεί ένα δυνατό επενδυτή για να προχωρήσει.

Συνεχίζεται η αλλαγή σελίδας του ΟΦΗ, καθώς και άλλοι μέτοχοι παραχώρησαν δωρεάν τις μετοχές τους, στον επιχειρηματία Μιχάλη Μπούση.

Πρόκειται για τους: Μανόλη Μανωλιδάκη, Νίκο Πλατάκη, Λευτέρη Παπακαλιάτη, Γρηγόρη Βαρδαλαχάκη, Γιώργο Χατζάκη, Γιάννη Αδάμη, Ζαχαρία Πετράκη, Γιώργο Βίστη, Κώστα Ρεπανάκη.