Την Παρασκευή ο Εργοτέλης πραγματοποίησε την τελευταία του προπόνηση επί ηρακλειώτικου εδάφους, λίγες ώρες πριν την αναχώρηση της αποστολής για τη Φλώρινα.

Εκεί την Κυριακή (16/09, 16:30) οι “κιτρινόμαυροι” του Νίκκι Παπαβασιλείου θα αντιμετωπίσου ν για τη γ’ φάση του Κυπέλλου Ελλάδας τον Ερμή Αμυνταίου.

Ο τεχνικός του Εργοτέλη θα έχει στη διάθεσή του και τον Μανόλη Ροβίθη, που επιστρέφει μετά τον σοβαρό τραυματισμό του, δηλώνοντας χαρούμενος γι’ αυτό το γεγονός στην επίσημη σελίδα του Εργοτέλη: «Νιώθω ιδιαίτερα χαρούμενος που επιστρέφω στους αγωνιστικούς χώρους και βρίσκομαι ξανά στην αποστολή της ομάδος μου. Είμαι πολύ αισιόδοξος για την νέα χρονιά. Βλέπω ότι έχουμε ένα πολύ καλό σύνολο με πολύ καλές βάσεις, για να κάνουμε φέτος κάτι ξεχωριστό. Έχουμε μπροστά μας μια δύσκολη αποστολή στη μακρινή Φλώρινα. Μπορεί ο αντίπαλος μας ν’ αγωνίζεται σε μικρότερη κατηγορία ωστόσο σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να τον υποτιμήσουμε. Θα πρέπει να δείξουμε σοβαρότητα και απόλυτη συγκέντρωση στο παιχνίδι μας έτσι ώστε να ξεκινήσουμε με το δεξί την αγωνιστική σεζόν».

Η αποστολή θα αναχωρήσει νωρίς το πρωί του Σαββάτου για τη Θεσσαλονίκη και από εκεί οδικώς για τη Φλώρινα και σε αυτή βρίσκονται οι: Κατσιμήτρος, Χανιωτάκης, Μπάτζιος, Μαζουλουξής, Βουτσάς, Μπουρσέλης, Τσέλιος, Ιατρούδης, Μπρους, Πάτας, Ροβίθης, Έφορντ, Σταθόπουλος, Γιακούμπου, Καπνίδης, Αντωνίου, Οικονόμου, Μπουτσάκης.

Η  τελευταία προπόνηση της ομάδας θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα του Σαββάτου στο ΔΑΚ Φλώρινας.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook