Ο Πέτρος είναι ένας ταλαντούχος νέος που φτιάσχει υπέροχες γλυκές δημιουργίες – Θα είναι ο ένας από του 18 ερασιτέχνες ζαχαροπλάστες που θα συμμετάσχουν στο τηλεπαιχνίδι “Bake off” και θα διεκδικήσουν 50.000 ευρώ

Ο Πέτρος είναι 17 ετών και ζει στα Χανιά.  Το πρωί είναι μαθητής στο Λύκειο Νέας Κυδωνίας και το απόγευμα βοηθά στην οικογενειακή ταβέρνα του πατέρα του. Στον ελεύθερο χρόνο του, του αρέσει να κάνει πατίνια ρόλερ και να φτιάχνει γλυκά για τον μπαμπά και τον μεγάλο του αδελφό.

Στη ζαχαροπλαστική είναι αυτοδίδακτος και οι σπεσιαλιτέ του είναι οι τούρτες του, οι οποίες γίνονται ανάρπαστες. Μάλιστα, όλα ξεκίνησαν μετά από ένα στοίχημα με τον αδερφό του για το αν μπορεί να φτιάξει μια τούρτα γενεθλίων! Συνήθως δημιουργεί τις δικές του παραλλαγές σε συνταγές που ακούει ή βρίσκει online. Όνειρό του είναι να σπουδάσει ζαχαροπλαστική και μελλοντικά να αποκτήσει το δικό του ζαχαροπλαστείο στα Χανιά με εναλλακτικά γλυκά. 

Ο Πέτρος θα διεκδικήσει τον τίτλο του καλύτερου ερασιτέχνη ζαχαροπλάστη της Ελλάδας. 

Το τηλεπαιχνίδι κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου, στις 21:00, ενώ η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου υποδέχεται τους διαγωνιζόμενους του Bake of Greece. 

Κριτές του παιχνιδιού είναι ο Άκης Πετρετζίκης, ο Νικόλας Στράγγας και ο Δημήτρης Χρονόπουλος;

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook