Έκλεψε τέσσερις τσάντες οι οποίες περιείχαν  χρήματα και προσωπικά έγγραφα μέσα σε έναν μήνα

Εξιχνιάστηκαν χθες από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου τέσσερις υποθέσεις κλοπών και συνελήφθη 20χρονος Αλβανός σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής. 

Ειδικότερα, προχθές το πρωί άγνωστος δράστης με τη χρήση δίκυκλης μοτοσυκλέτας αφαίρεσε σακίδιο 27χρονης ημεδαπής το οποίο περιείχε χρήματα και προσωπικά αντικείμενα.

Άμεσα αναζητήθηκε και αφού εντοπίστηκε η δίκυκλη μοτοσυκλέτα  το βράδυ της ίδιας μέρας στο Ηράκλειο από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης του Τμήματος Άμεσης Δράσης Ηρακλείου, στη συνέχεια σε συνεργασία με αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου συνελήφθη και ο 20χρονος.

Από τη συνεχιζόμενη αστυνομική έρευνα και την εμπεριστατωμένη προανάκριση της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, προέκυψε ότι ο 20χρονος κατά το χρονικό διάστημα από την 22.08.2018 έως και την 20.09.2018 είχε διαπράξει ακόμα τρεις κλοπές αφαιρώντας τσάντες οι οποίες περιείχαν χρήματα και προσωπικά αντικείμενα.

Η δίκυκλη μοτοσυκλέτα κατασχέθηκε.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ ο συλληφθείς με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook