Στο μικροσκόπιο των διωκτικών αρχών βρίσκονται άλλα τέσσερα άτομα για την υπόθεση της απαγωγής του επιχειρηματία Μιχάλη Λεμπιδάκη.

Η υπόθεση της απαγωγής του μεγάλου επιχειρηματία φαίνεται ότι δεν σφραγιστεί, καθώς ακόμη τέσσερα άτομα, δύο αδέρφια από την Κρήτη και άλλα δύο πρόσωπα που συνδέονται στενά μαζί τους αντιμετωπίζονται ως ύποπτα.

Σύμφωνα με σημερινό ρεπορτάζ της εφημερίδας «Πατρίς», πρόκειται για δύο αδέλφια με επαγγελματική παρουσία κυρίως στην Αθήνα, ένα συγγενικό τους πρόσωπο και ένα ακόμη Ρεθυμνιώτη που έχει σχέση με προφυλακισμένο για την υπόθεση απαγωγής.

Πρόκειται για άτομα που είχαν ακουστεί εξ αρχής ως ονόματα, είχαν ελεγχθεί και είχαν διενεργηθεί έρευνες στα σπίτια τους. Οι αρμόδιες Αρχές έκριναν ότι τώρα ήταν η κατάλληλη στιγμή ώστε να κληθούν σε απολογία, καθώς έχουν στην διάθεση τους το μεγαλύτερο μέρος του αποδεικτικού υλικού και έχουν αξιολογήσει κάποια ευρήματα που σχετίζονται κυρίως με την σάρωση των κεραιών.

Το κυριότερο στοιχείο που τους εμπλέκει στην απαγωγή Λεμπιδάκη είναι το γεγονός της συμμετοχής τους σε μυστηριώδεις και ύποπτες συναντήσεις που έλαβαν χώρα σε περιοχή των Σφακίων όπου αρχικά είχε μεταφερθεί ο απαχθείς επιχειρηματίας, αλλά και σε περιοχές της Αθήνας.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook