Ο Δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης είναι και  επικεφαλής της Επιτροπής Ψηφοδελτίων στην Αυτοδιοίκηση για το Κίνημα Αλλαγής.

Και μπορεί το βράδυ της Παρασκευής στην εκδήλωση του Δήμου Χανίων για τον τουρισμό, να κάθισε δίπλα στον Δήμαρχο  Χανίων Τάσο Βάμβουκα, αλλά – όπως φάνηκε στην συνέχεια – η κίνηση αυτή ήταν καθαρά εθιμοτυπική.

Και όχι μόνο γιατί ερωτώμενος για την φημολογούμενη «στήριξη» της υποψηφιότητας του κ.Βάμβουκα, διέψευσε τα σενάρια κάνοντας λόγο για αξιολόγηση των πάντων.

Αλλά και γιατί αμέσως μετά την εκδήλωση στο Νεώριο Μόρο ο κ.Καμίνης συναντήθηκε με τα μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής Χανίων του ΚΙΝ.ΑΛ. (φωτο) όπου σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες εισέπραξε το κατά 99% αρνητικό κλίμα για «στήριξη» της υποψηφιότητας του νυν Δημάρχου Χανίων.

Μάλιστα στο τραπέζι «έπεσαν» διάφορα ονόματα, ενώ σε ότι αφορά στον κ.Βάμβουκα κυριάρχησε η άποψη για «πέντε χαμένα χρόνια» για τα Χανιά και επιπλέον σχολιάστηκαν τελείως αρνητικά οι προσπάθειές του να «εμφανίσει» δραστηριότητα και έργο λίγους μήνες πριν τις εκλογές.

Επρόκειτο για μια άτυπη, αλλά ουσιαστική συζήτηση για το πώς θα γίνουν οι διαδικασίες σε επίπεδο Νομού για την επιλογή των προσώπων που θα στηρίξει το ΚΙΝ.ΑΛ. και εκείνο που κυριάρχησε είναι πως θα ΑΞΙΟΛΟΓΗΘΟΥΝ εξονυχιστικά οι πάντες και οι τελικές εισηγήσεις θα σταλούν στην Επιτροπή Ψηφοδελτίων για τις τελικές αποφάσεις.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook