Και οι δύο αυτόχειρες άφησαν σημειώματα – «Σοβαροί οικογενειακοί λόγοι» πίσω από τα αίτια, λένε αστυνομικές πηγές – Πέντε μέρες μετά την αυτοκτονία του 71χρονου επιχειρηματία, «ακολούθησε» ο 42χρονος γιος του

Σοκ προκαλεί η πρωτοφανής οικογενειακή τραγωδία στη Σπάρτη, αφού μόλις πέντε μέρες μετά την αυτοκτονία71χρονου επιχειρηματία, τέλος στη ζωή του έβαλε και ο 42χρονος γιος του. 

Το βράδυ της περασμένης Κυριακής βρέθηκε νεκρός ο 71χρονος, που ήταν πολύ γνωστός επιχειρηματίας -βιοτέχνης επίπλων. Είχε δώσει τέλος στη ζωή του με μια καραμπίνα. Ο άνδρας εξήγησε τους λόγους που τον οδήγησαν στην απόφασή του σε σημείωμα που βρέθηκε κοντά του. Η αυτοκτονία του πατέρα, όμως, σήμανε την αντίστροφη μέτρηση για τη ζωή και του γιου. Ετσι, σήμερα, στο χωριό της οικογένειας, την Πολοβίτσα Λακωνίας, εκεί που είχε ταφεί ο πατέρας, ο γιος απαγχονίσθηκε. Αφησε και εκείνος σημείωμα για την πράξη, το περιεχόμενο της οποίας, επίσης δεν έχει γίνει γνωστό. 
Μετά την πρώτη αυτοχειρία, η τοπική κοινωνία άρχισε να κάνει εικασίες περί τα οικονομικά του επιχειρηματία φτάνοντας να μιλούν για χρέη.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook