Γράφει ο Παραπολιτικός

Σημεία ανάκαμψης εμφανίζει o Δήμαρχος Χανίων και η ομάδα του Τάσου Βάμβουκα, καθότι το τελευταίο διάστημα φαίνεται σιγά – σιγά ότι κάτι κινείται στα Χανιά.

Κάτι έργα που «ξεκολλάνε» και ολοκληρώνονται, μελέτες που μπαίνουν σε τροχιά υλοποίησης και το σημαντικό ότι έχει καθίσει ο κουρνιαχτός της προηγούμενης περιόδου από τις απανωτές αποχωρήσεις, που φαίνεται να δημιούργησαν θέματα στην αρχή, τα οποία μάλλον ξεπερνιούνται.

Το σίγουρο είναι ότι η όλη αυτή σταδιακή μικρή ανάκαμψη οφείλεται και στο ότι μπαίνουμε σιγά – σιγά σε προεκλογική τροχιά, άρα πρέπει να αρχίσει να φαίνεται το όποιο έργο έχει επιτελέσει ο Δήμαρχος Χανίων.

Βέβαια έχει πολύ δρόμο ακόμα ώστε να επανέλθει με θετικό πρόσημο στην συνείδηση των Χανιωτών ως Δήμαρχος, πρόσημο όμως το οποίο διατηρεί ως πρόσωπο.

Από την άλλη πλευρά, των υπολοίπων υποψηφίων, υπάρχει μία σχετική σιγή, αφού η όποια δραστηριότητά τους περιορίζεται μόνο στις δημόσιες εμφανίσεις που συμμετέχουν και χωρίς άλλη ουσιαστική παρέμβαση την οποία θα θέλαμε να δούμε ως πολίτες, για να τους αξιολογήσουμε ανάλογα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook