“Στο γύψο” η Ορθοπεδική κλινική του Νοσοκομείου – Απίστευτες εικόνες

Νέες εικόνες “κατάρρευσης” βγήκαν στο φως της δημοσιότητας, μέσα από το Νοσοκομείο Χανίων, που εκτός από τα σοβαρά προβλήματα στις σωληνώσεις με αποτέλεσμα, μεταξύ άλλων να στάζουν νερά από σημείο στην ψευδοοροφή του Νοσοκομείου και να επιστρατεύονται μέχρι και κουβάδες για την συλλογή τους, παρουσιάζει σημαντικές φθορές στον ξενοδοχειακό του εξοπλισμό.

Σκισμένες κουρτίνες, καρέκλες που κρατιούνται με γάζες για να μην αποσυναρμολογηθούν, φθορές στα ταβάνια και τα πατώματα και πολλά άλλα αποτυπώνονται στις φωτογραφίες που αναρτήθηκαν στο Facebook από την Ορθοπεδική Κλινική του Νοσοκομείο.

Και μπορεί οι εξηγήσεις που έδωσε ο διοικητής του ιδρύματος Μ.Βουλγαρίδης, σχετικά με τα προβλήματα στις σωληνώσεις να αποδίδονται στην παλαιότητα των υδραυλικών εγκαταστάσεων, και να δίνονται διαβεβαιώσεις για την επιδιόρθωσή τους, ωστόσο τι μπορεί να δικαιολογήσει τις σημερινές εικόνες που δείχνουν σημαντικές φθορές σε εξοπλισμό;

Δείτε τις φωτογραφίες από κλινική του μεγαλύτερου Νοσηλευτικού Ιδρύματος της Δυτικής Κρήτης

“Νοσοκομείο Χανίων. Ορθοπεδική. Ντροπή και αίσχος. Πόσο γελοίοοι μπορεί να φαινόμαστε στα μάτια αυτών που αποκαλούμε τριτοκοσμικές χώρες. Ντροπή να λέμε οτι υπάρχουν πρωτοκλασσάτα ονόματα της πολιτικής και της οικονομικής ζωής αυτής της χώρας που κατάγονται από τα Χανιά και γενικότερα από την Κρήτη. Ντροπή που αφήνουμε και συμβαίνει αυτό στο ένα και μοναδικό νοσοκομείο που έχουμε στα Χανιά. Που είναι όλοι αυτοί; Στις φιέστες είναι πρώτοι”, σχολιάζει με απογοήτευση για την κατάσταση που επικρατεί και φαίνεται οτι σιγά σιγά κυριαρχεί στο Νοσοκομείο.

Δείτε τις φωτογραφίες

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook