Επ’ ευκαιρία της επετείου των 170 χρόνων «1848-2018» από την ανοικοδόμηση του Ι. Ν. Αγίου Δημητρίου Πλατανιά, ο φετινός εορτασμός του Πολιούχου Πλατανιά θα είναι 3ήμερος.

Σύμφωνα  με το παρακάτω πρόγραμμα: 
 • Τετάρτη 24/10/2018, ώρα 5:30 μ.μ.: Εσπερινός και στη συνέχεια η Ακολουθία του Ιερού Ευχελαίου, προεξάρχοντος του Γενικού Αρχιερατικού Επιτρόπου κ. Γεωργίου Περάκη. Μετά το πέρας του Ευχελαίου, και περί ώρας 6:30 μ.μ., θα πραγματοποιηθεί ομιλία από τον πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Πλατανιά κ. Τιμολέοντα Φραγκάκη, με θέμα:  «Ο Ι. Ν. Αγίου Δημητρίου Πλατανιά στο επίκεντρο της θρησκευτικής και κοινωνικής ζωής του Πλατανιά».

• Πέμπτη 25/10/2018, ώρα 6:00 μ.μ.: Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, προεξάρχοντος του Πανοσιολογιωτάτου Πρωτοσύγκελου Αρχ. Δαμασκηνού Λιονάκη.

• Παρασκευή 26/10/2018, ώρα 7:00 π.μ.: Όρθρος και Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, Ιεραρχούντος του Σεβ. Μητροπολίτου Κυδωνίας & Αποκορώνου κ. Δαμασκηνού. 

 * Στον Πανηγυρικό Εσπερινό και στην Θεία Λειτουργία θα ψάλλει ο πρωτοψάλτης κ. Αριστείδης Μιχελουδάκης. * Στην αίθουσα της εκκλησίας θα λειτουργεί έκθεση φωτογραφίας σχετική με τον Ιερό Ναό, με την φροντίδα του Πολιτιστικού Συλλόγου Πλατανιά. 
 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook