Θα εξαντληθεί κάθε ένδικο μέσο για την τιμωρία του υπεύθυνου της επίθεσης

Ανακοίνωση για το περιστατικό της επίθεσης συνοδού ασθενούς εναντίον Χανιώτη γιατρού ο οποίος εφημέρευε στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου, εξέδωσε η διοίκηση της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης.

Στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

«Έπειτα από το συμβάν που έλαβε χώρα στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Ρεθύμνου, κατά το οποίο υπέστη επίθεση και ξυλοδαρμό εφημερεύων από συνοδό ασθενή η Διοίκηση της 7ης ΥΠΕ Κρήτης καταδικάζει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο αυτή την συμπεριφορά. Οι Ιατροί και το λοιπό υγειονομικό προσωπικό του ΕΣΥ ανταποκρίνονται με αφοσίωση, ζήλο και επαγγελματισμό στα καθήκοντά τους, και είναι ανεπίτρεπτο να δέχονται επιθέσεις κατά την ώρα εκτέλεσης του δύσκολου έργου τους προάσπισης της υγείας των ασθενών.

Αυτονόητο θεωρείται ότι η Διοίκηση της 7ης Υ.ΠΕ Κρήτης σε συνεργασία με την Διοίκηση του νοσοκομείου θα εξαντλήσει κάθε ένδικο μέσο για την παραδειγματική τιμωρία του υπεύθυνου της βίαιης και ανεπίτρεπτης συμπεριφοράς, που βρίσκεται σε πλήρη αντιδιαστολή με τις αρχές και τις αξίες του Κρητικού λαού.»

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook