Ο καιρός στα Χανιά την Κυριακή 28 Οκτωβρίου ήταν πολύ καλός, σχεδόν καλοκαιρινός και όλες οι τελετές στέφθηκαν με επιτυχία.

Πλήθος Χανιωτών αλλά και τουριστών βρέθηκε στο κέντρο προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά την παρέλαση. Δεν ήταν λίγοι που σχολίασαν αρνητικά την απουσία κυβερνητικού εκπροσώπου, αφού κάτι αντίστοιχο δεν έχει συμβεί ξανά τα τελευταία τριάντα χρόνια.

Βέβαια, μπορεί να μην είχαμε εκπρόσωπο της κυβέρνησης, είχαμε όμως Αντιδήμαρχο… Κωνσταντινούπολης. Καλά διαβάσατε, σύμφωνα με πληροφορίες, η κ. Aysun MİNNET, είναι μία από τις επτά Αντιδημάρχους της Κωνσταντινούπολης.

Η κ. MİNNET, κάνει τις διακοπές της στα Χανιά με την οικογένεια της, οπότε και ήθελε να παρακολουθήσει την παρέλαση. Μπορεί να μην είχαμε κάποιον «επίσημο» από την Αθήνα και μπορεί οι βουλευτές Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ, να βρέθηκαν προ εκπλήξεως  όταν ενημερώθηκαν για την εν λόγω απουσία, είχαμε όμως Αντιδήμαρχο Κωνσταντινούπουλης.

Αναρωτιέμαι αν και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας συνέβη κάτι αντίστοιχο και ποιος είναι ο λόγος που μία κυβέρνηση δεν φροντίζει να στείλει έναν εκπρόσωπο της σε μία πόλη που τον τελευταίο καιρό έχουν «παρελάσει» αρκετά πολιτικά πρόσωπα των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ για διάφορους λόγους.

Υ.Γ. Και για να διακωμωδήσουμε λίγο την κατάσταση, διαβάστε την εικόνα που δημοσίευσε ο Σήφης Χιωτάκης.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook