Άπιστοι και άπιστες υπάρχουν ακόμα και ανάμεσα στους πιγκουίνους

Ξέρουμε, ότι οι πιγκουίνοι έχουν τις πιο ρομαντικές ιστορίες αγάπης στο ζωικό βασίλειο.

Αψηφούν τον χειμώνα της Αρκτικής και το κρύο για να βρουν την αδελφή ψυχή τους. Και όταν βρίσκουν το ταίρι τους μένουν μαζί για το υπόλοιπο της ζωής τους.

Ο πιγκουίνος σύζυγος και η γυναίκα του κρατούν τα πτερύγιά τους. Το να αγκαλιάζουν ο ένας τον άλλον είναι ένδειξη της αγάπης τους.

Ωστόσο, όπως θα δείτε παρακάτω άπιστοι και άπιστες υπάρχουν ακόμα και ανάμεσα στους πιγκουίνους. Στην συγκεκριμένη περίπτωση, ο σύζυγος πιγκουίνος επιτέθηκε στον εραστή της γυναίκας του. Πρώτα, άρχισαν να χτυπάνε ο ένας τον άλλον με τα φτερά τους.

Όταν είδαν, ότι ήταν ίσοι, κάλεσαν την γυναίκα να επιλέξει ανάμεσά τους. Από ότι φαίνεται, η γυναίκα ήταν ήδη πολύ ερωτευμένη με τον εραστή της. Δυστυχώς, η γυναίκα επέλεξε τον άλλον πιγκουίνο.

Εκείνη την στιγμή, ο σύζυγος του επιτέθηκε ξανά. Αυτή την φορά, είχε σκοπό να του δώσει το τελειωτικό χτύπημα. Ο σύζυγος και ο εραστής πάλεψαν, αλλά η γυναίκα επέλεξε για μια ακόμα φορά τον εραστή. Χτυπημένος και πληγωμένος, ο σύζυγος απομακρύνθηκε, κλαίγοντας. Ο σύζυγος πιγκουίνος ήταν γεμάτος αίματα και έχασε την γυναίκα του για μια ακόμα φορά.

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

tilestwra.com

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook