Τι πρότεινε ο εισαγγελικός λειτουργός στην πολύκροτη υπόθεση της ληστείας του Creta Maris.

Συνεχίστηκε σήμερα, μετά την διακοπή της την προηγούμενη Παρασκευή των “ληστών με τα Καλάζνικοφ” που είχε πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Creta Maris πριν από 2,5 χρόνια.

Η ληστεία είχε γίνει τον Ιούνιο του 2015 στο ξενοδοχείο Creta Maris ενώ εκείνες τις ημέρες είχε προηγηθεί μπαράζ ανάλογων επιχειρήσεων από την συγκεκριμένη σπείρα. Σήμερα ακολούθησε η εισαγγελική πρόταση του Εισαγγελέα που πρότεινε την ενοχή του 33χρονου για την ληστεία στο Creta Maris ενώ για την συμμετοχή του Αρμένιου προτάθηκε, επίσης, η ενοχή του και για τις πέντε ληστείες και για μια απόπειρα. Ακόμα ο Εισαγγελέας κατά την αγόρευση του υποστήριξε ότι δεν μπορεί να στοιχειοθετηθεί η κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας κατά των επτά αστυνομικών, κατηγορία που είχαν καταδικαστεί πρωτόδικα, κατά την διάρκεια της επιχείρησης στο Creta Maris.

Για τη Δευτέρα διεκόπη η δίκη για την υπόθεση των “ληστών με τα Καλάσνικοφ” που κατηγορούνται για ληστείες και ανάμεσα τους την κινηματογραφική απόπειρα στο ξενοδοχείο Creta Maris, τον Ιούνιο του 2015. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook