Σημειώνεται ότι οι αιτήσεις των ενδιαφερόμενων για να προσληφθούν ως λοιπό επικουρικό (πλην ιατρών) προσωπικό στο Ε.Σ.Υ. γίνονται μόνον ηλεκτρονικά

Στην πρόσληψη 29 ατόμων με συμβάσεις εργασίας διάρκειας δύο ετών προχωρά το Γενικό Νοσοκομείο Χανίων, ύστερα από χθεσινή απόφαση του Διοικητικού του Συμβουλίου. 

Οι 29 νέες θέσεις εργασίας που εγκρίθηκαν από το Διοικητικό Συμβούλιο, αφορούν τις κάτωθι ειδικότητες:

Σημειώνεται ότι οι αιτήσεις των ενδιαφερόμενων για να προσληφθούν ως λοιπό επικουρικό (πλην ιατρών) προσωπικό στο Ε.Σ.Υ. γίνονται μόνον ηλεκτρονικά στην εφαρμογή loipoepikouriko.moh.gov.gr

Οι αιτήσεις ξεκίνησαν την Πέμπτη 15-11-2018 και θα υποβάλλονται έως την Παρασκευή 30/11/2018  και ώρα 24:00.

Στη συνέχεια,  θα καταρτιστούν και θα αναρτηθούν ηλεκτρονικοί κατάλογοι με τα αποτελέσματα ανά Υ.ΠΕ. και θα παραμείνουν σε ισχύ για ένα έτος.

Με τη διαδικασία αυτή, το ΕΣΥ αποκτά για πρώτη φορά έναν αξιόπιστο και διαφανή μηχανισμό έγκαιρης κάλυψης αναγκών σε νοσηλευτικό και παραϊατρικό προσωπικό, διασφαλίζοντας έτσι την επαρκή στελέχωση των Νοσοκομείων και των Κέντρων Υγείας όλης της χώρας.

Τον προηγούμενο μήνα ολοκληρώθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων οι διαδικασίες πρόσληψης με την ανωτέρω διαδικασία  και ανέλαβαν υπηρεσία ως επικουρικό προσωπικό 10 άτομα των παρακάτω ειδικοτήτων:

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook