Ο ΟΦ Ιεράπετρας αποδείχθηκε συνεπής στο ραντεβού με την Ιστορία και όχι μόνο κοίταξε στα μάτια τον Παναθηναϊκό, αλλά “άγγιξε” και έναν ιστορικό θρίαμβο (2-2).

Το γκολ του Καμπετσή στο 94′, στην τελευταία φάση του αγώνα, στέρησε το δικαίωμα στον ΟΦΙ να πετύχει μια ανεπανάληπτη και ιστορική νίκη, αλλά και η ισοπαλία αποτελεί σημείο αναφοράς πλέον στην Ιστορία της ομάδας.

Στο 20′ ο Χατζηθεοδωρίδης άνοιξε το σκορ και η συνέχεια άνηκε στον ΟΦΙ, που όχι μόνο δε φοβήθηκε το παιχνίδι αλλά κατάφερε να φέρει και τα “πάνω-κάτω”. Στο 26′ ο Χύσι από σέντρα του Μηνά ισοφάρισε και στο 43′ ο άλλοτε “πράσινος” Αναστασόπουλος σκόραρε μετά από σέντρα του Μούτσα.

Το σκορ (1-2) έμεινε μέχρι και το 94′ όταν ο Καμπετσής αξιοποίησε σέντρα του Εμμανουηλίδη σκοράροντας σε κενή εστία.

Στο ματς αυτό είχαν καλή παρουσία οι Χανιώτες ποδοσφαιριστές, Παντελάκης για τον Παναθηναϊκό και Μαρτσάκης για τον ΟΦΙ.

Διαιτητής: Μανούχος (Αργολίδας)
Βοηθοί: Μπαλτάς (Αχαΐας) – Τριανταφύλλου (Αρκαδίας)
4ος διαιτητής: Λάμπρου (Ευβοίας)

Κίτρινες κάρτες: Χατζηθεοδωρίδης (18′), Παντελάκης (50′), Χύσι (89′)

Παναθηναϊκός (Γιώργος Δώνης): Κότσαρης, Αποστολάκης (79′ Σιφναίος), Παντελάκης, Θεοχάρης (46′ Μπουζούκης), Οικονόμου, Χατζηθεοδωρίδης, Τζανδάρης, Στάικος, Εμμανουηλίδης, Κουντουριώτης (69′ Πούγγουρας), Καμπετσής.

ΟΦ Ιεράπετρας (Γιάννης Μάγγος): Παναγιώτου, Αναστασόπουλος, Κορομηλάς, Μίγγας (79′ λ.τρ. Πυθαρούλης), Καλημέρης, Πότσι, Χύσι, Παπαδόπουλος, Μούτσα, Μαρτσάκης (58′ λ.τρ. Κορέτα), Μηνάς (69′ Τζελέπης).

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook