Ήταν μια βραδιά… “δικαίωσης κόπων” και αναγνώρισης έργου

Σε μια κατάμεστη από τον κόσμο αίθουσα πραγματοποιήθηκε απόψε η τελετή απονομής Διδακτορικών Διπλωμάτων και Διπλωμάτων Μεταπτυχιακών Σπουδών του Πολυτεχνείου Κρήτης.

Στο πλαίσιο της τελετής απονεμήθηκαν επίσης βραβεία σε καθηγητές του Πολυτεχνείου για το έργο τους στον τομέα της έρευνας.

Βραβείο αριστείας

Βραβείο αριστείας 2018 δόθηκε στον Καθηγητή της Σχολής Μηχανικών Περιβάλλοντος κ. Ευάγγελο Γιδαράκο σε αναγνώριση του ερευνητικού του έργου στον τομέα της Επεξεργασίας και Διάθεσης Τοξικών και Επικίνδυνων Αποβλήτων. Ο Καθηγητής κ. Ευάγγελος Γιδαράκος θα εκφωνήσει την κεντρική ομιλία κατά τη διάρκεια της Τελετής. Το Βραβείο Αριστείας απονέμεται για έκτη συνεχή χρονιά.

Βραβείο Εξαίρετης Διδασκαλίας 2018

Βραβείο Εξαίρετης Διδασκαλίας 2018 απονεμήθηκε στον Αναπληρωτή Καθηγητή της Σχολής Αρχιτεκτόνων Μηχανικών κ. Νικόλαο Σκουτέλη σε αναγνώριση του διδακτικού του έργου σε προπτυχιακό επίπεδο. Το Βραβείο Εξαίρετης Διδασκαλίας απονέμεται για πέμπτη συνεχή χρονιά.

Βραβείο Διδακτικού/Εργαστηριακού Διδακτικού  Έργου μέλους Ε.Ε.Π./Ε.ΔΙ.Π./Ε.Τ.Ε.Π. 2018

Βραβείο Διδακτικού/Εργαστηριακού Διδακτικού Έργου μέλους Ε.Ε.Π./Ε.ΔΙ.Π./Ε.Τ.Ε.Π. 2018 απονεμήθηκαν στον κ. Πολυχρόνη Σπανουδάκη, μέλος Ε.ΔΙ.Π. της Σχολής Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης και στον κ. Ευάγγελο Πετράκη, μέλος Ε.ΔΙ.Π. της Σχολής Μηχανικών Ορυκτών Πόρων, σε αναγνώριση του εργαστηριακού διδακτικού τους έργου. Το Βραβείο απονέμεται για τέταρτη συνεχή χρονιά.

Στην αποψινή τελετή εκτός από τα βραβεία και τα διδακτορικά και μεταπτυχιακά διπλώματα, απονεμήθηκαν και υποτροφίες σε αριστεύσαντες φοιτητές.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook