Τo Σάββατο 15 Δεκεμβρίου στις 6:00 το απόγευμα, ο Ορειβατικός Σύλλογος Αγίου Νικολάου διοργανώνει στον πολυχώρο ‘Περίπου’ με ελεύθερη είσοδο, παρουσίαση φωτογραφιών και videos από τις πεζοπορίες της ομάδας.

Η διοργάνωση γίνεται με την ευκαιρία εορτασμού της παγκόσμιας ημέρας βουνού, στις 11 Δεκεμβρίου. Ο εορτασμός καθιερώθηκε το 2003 από τα Ηνωμένα Έθνη, για να αναδείξει τον ζωτικό ρόλο που παίζει το βουνό στη ζωή των ανθρώπων και να υπενθυμίσει στη διεθνή κοινότητα την ευθύνη που έχει για τη διατήρησή του.

Η ομορφιά της ορεινής μας φύσης παρουσιάζεται μέσα από τον φωτογραφικό φακό του ΑΝΤΡΕΑ ΛΟΥΚΑΚΗ και επιλεγμένα videos του ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΓΚΑΛΟΥ. Μοναδική ομορφιά που αποκαλύπτεται σε στιγμές επαφής και αρμονίας με την φύση. Εντυπωσιακές εικόνες από τις πεζοπορίες της ομάδας στα βουνά της Κρήτης (και όχι μόνο), σε κορφές, φαράγγια και καταπράσινα οροπέδια.

Οι φωτογραφίες (που θα προβληθούν σε ψηφιακή μορφή) θα μας μεταφέρουν σε έναν κόσμο που αφήνουμε σιγά-σιγά να ξεχαστεί. Η αρτιότητα και η μαγεία τους βρίσκονται, όχι στις ίδιες τις φωτογραφίες αλλά στο απεικονιζόμενο αντικείμενο που είναι τα βουνά.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook