Σε ισχύ είναι απαγόρευση απόπλου από και προς Κρήτη, λόγω ισχυρών ανέμων.

Οι ισχυροί άνεμοι θα κρατήσουν δεμένα τα πλοία από τα λιμάνια της Κρήτης, οπότε δεν θα πραγματοποιηθούν τα προγραμματισμένα δρομολόγια από την Κρήτη προς Πειραιά και το αντίστροφο, λόγω των ανέμων  που πνέουν στα πελάγη και φθάνουν τα 9 και στο βόρειο Αιγαίο τα 10 μποφόρ.

Σύμφωνα με τις μετερεωλογικές προβλέψεις, τα καιρικά φαινόμενα θα παρουσιάσουν επιδείνωση και το απαγορευτικό έχει ισχύ μέχρι τις 6 το πρωί, οπότε και θα βγει νεότερο δελτίο.

Τα δρομολόγια της ΑΝΕΚ από Χανιά και Ηράκλειο για Πειραιά και αντίστροφα, ακυρώθηκαν και αναμένεται να πραγματοποιηθούν το βράδυ της Πέμπτης, τις προγραμματισμένες ώρες, ενώ αντίστοιχα, τα δρομολόγια των ΜΙΝΩΙΚΩΝ έχουν αναβληθεί μέχρι τις 6 το πρωί. Η εταιρεία θα ανακοινώσει πότε θα πραγματοποιηθούν τα δρομολόγια της, αν δηλαδή γίνουν με την άρση του απαγορευτικού ή αν μετατεθούν για τις προγραμματισμένες ώρες απόπλου των πλοίων.

Σε κάθε  περίπτωση, καλό είναι όσοι θέλουν να ταξιδέψουν να απευθυνθούν στα ταξιδιωτικά πρακτορεία και τα κατά τόπους λιμεναρχεία.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook