Η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ επέβαλε βαρύ πρόστιμο, ύψους 26.000 ευρώ, στον διοικητικό ηγέτη του ΑΟΧ/Κισσαμικού, Αντώνη Ροκάκη.

Αιτία η έντονη δυσαρέσκεια, που είχε εκφραστεί και με επίσημη ανακοίνωση, για τη διαιτησία του Διαμαντόπουλου στο ματς Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό. Στην απόφαση τονίζεται ότι ο πρόεδρος της χανιώτικης ομάδας είχε προβεί σε δηλώσεις στην ιστοσελίδα sportime.gr με τις οποίες αναφερόταν στον διαιτητή Διαμαντόπουλο.

Για το ίδιο παιχνίδι επιβλήθηκε πρόστιμο 10.000 ευρώ στον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά η σχετική απόφαση:

Η Πειθαρχική Επιτροπή έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις:

Υπόθεση κατά της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Α.Ο. για πειθαρχικά αδικήματα στον αγώνα του Κυπέλλου Ελλάδας ΠΑΕ ΑΟΧ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ στο γήπεδο Περιβολίων Χανίων στις 19-12-2018: ΚΗΡΥΣΣΕΙ την εγκαλουμένη Π.Α.Ε. πειθαρχικά ελεγκτέα για τα αναφερόμενα στο σκεπτικό πειθαρχικά αδικήματα. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην εγκαλουμένη Π.Α.Ε. συνολική χρηματική ποινή ύψους δέκα χιλιάδων (10.000) ευρώ.

Υπόθεση κατά του Αντωνίου Ροκάκη, προέδρου της ΠΑΕ ΑΟΧ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ. (Στις 20-12-2018 ο εγκαλούμενος προέβη σε δημόσιες δηλώσεις σε μέσο ενημέρωσης και συγκεκριμένα στην αθλητική ιστοσελίδα «sportime.gr» όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον διαιτητή Διαμαντόπουλο του αγώνα ΑΟΧ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ για το κύπελλο Ελλάδος της περιόδου 2018-2019): ΚΗΡΥΣΣΕΙ τον εγκαλούμενο πειθαρχικά ελεγκτέο για την αναλυτικά αναφερόμενη στο σκεπτικό άδικη πράξη. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στον εγκαλούμενο χρηματική ποινή ύψους είκοσι έξι χιλιάδων (26.000) ευρώ. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook