Ο Ανδρέας-Μιχάλης Μυλωνάκης, γνωστός ως «Andy», βρέθηκε στην Κρήτη, στον τόπο καταγωγής του για να απολαύσει την Κρητική κουζίνα

Ο Andy, είναι ελληνικής καταγωγής ηθοποιός, συγγραφέας, ράπερ και κωμικός, που έγινε γνωστός μέσα από το τηλεοπτικό δίκτυο MTV.

Διατηρεί κανάλι στο youtube, όπου ανεβάζει βίντεο από τα ταξίδια και τις περιπέτειες του στον κόσμο, οι οποίες χαρακτηρίζονται από καλό φαγητό. 

Σε μία επίσκεψη του στην Κρήτη, και συγκεκριμένα στα Χανιά, έφτιαξε καλιτσουνάκια με την θεία του, έφαγε γύρο, ντάκο, ντολμαδάκια σε τοπικά εστιατόρια, ενώ βρέθηκε και στο τυροκομείο "Μπαλαντίνος", όπου συμμετείχε στην παρασκευή τυροκομικών και γεύτηκε, τυριά άριστης ποιότητας. 

Λίγα λόγια για τον Andy

Γεννήθηκε στις 30 Ιανουαρίου του 1976, με εγγενή ορμονική διαταραχή, η οποία του δίνει την εμφάνιση και την φωνή ανήλικου. Μεγάλωσε στο Queens από Έλληνες γονείς, σπούδασε τεχνικός υπολογιστών και ενώ εργαζόταν σε μια εταιρία παράλληλα ανέβαζε μουσικά χιουμοριστικά βίντεο στο site ενός φίλου του, το AngryNakedPat.com.

Στις 26 Ιανουαρίου του 2003, ανέρτησε ένα βίντεο στο YouTube με τίτλο «The Super Bowl is Gay», το οποίο έκανε θραύση και μέσα σε ένα μήνα πάνω από 10 ραδιοφωνικοί σταθμοί τον αναζήτησαν για να τον εντάξουν στο δυναμικό τους.

Εμφανίστηκε στο show του Jimmy Kimmel και άρχισε να πηγαίνει σε διάφορες πόλεις κάνοντας φάρσες και χιουμοριστικές συνεντεύξεις, μέχρι που ανέλαβε τη δική του εκπομπή, το  «The Andy Milonakis Show» στο MTV.

«Μισώ το θέμα της ηλικίας, ο κόσμος με ρωτά εκατοντάδες φορές την ημέρα για να μάθει την ηλικία μου» δήλωσε σε συνέντευξη του.

Έχει 4 μουσικούς δίσκους στο ενεργητικό του, ενώ έχει πρωταγωνιστήσει και σε κινηματογραφικές ταινίες όπως  «The Newest Pledge», «Who’s Your Caddy?», «Still Waiting».

Βίντεο και φωτογραφίες από την επίσκεψη του στην Κρήτη και στα Χανιά

Με πληροφορίες από ellines.com


Ακολουθήστε το Flashnews στο Google News και στο Facebook