Πολλές εκδηλώσεις σε διάφορες περιοχές των Χανίων, θα λάβουν χώρα για μικορύς και μεγάλους στα πλαίσια του 30ου Χανιώτικου καρναβαλιού. 

Οι εκδηλώσεις, όπως αναφέρθηκε σε συντέντευξη τύπου που δόθηκε νωρίτερα, στο δημαρχείο Χανίων, θα ξεκινήσουν από τις 16 Φεβρουαρίου, με δράσεις που θα κάνουν τα παιδιά να ενθουσιαστούν, ενώ το καρναβάλι θα πραγματοποιηθεί στις 3 Μαρτίου. 

Ο δήμαρχος Χανίων, Τάσος Βάμβουκας, τόνισε ότι οι εκδηλώσεις, είναι αφιερωμένες στα παιδιά, ωστόσο και οι μεγάλοι θα περάσουν καλά. Τις εκδηλώσεις συντονίζει, ο δήμος Χανίων, η Αντιπεριφέρεια Κρήτης, η Περιφέρεια Κρήτης, η ΚΕΠΠΕΔΗ-ΚΑΜ, ο πολιτιστικός σύλλογος Σούδας, το τοπικό συμβούλιο Σούδας και ο σύλλογος καταστηματαρχών Σούδας. 

Ο Αντιπεριφρειάρχης Χανίων, Αποστόλης Βουλγαράκης, ανέφερε ότι τα τελευταία χρόνια γίνεται προσπάθεια το καρναβάλι της Σούδας, να έχει πανελλαδική εμβέλεια και να αναδειχθεί όπως του αξίζει. 

Από την πλευρά του ο Αντιδήμαρχος πολιτισμού, Κυριάκος Καζάκος, απηύθυνε κάλεσμα ώστε όλοι οι Χανιώτες να συμμετέχουν στο καρναβάλι, είτε σαν εθελοντές, είτε για να διασκεδάσουν.

Ο πρόεδρος της Πολιτιστικού Συλλόγου Σούδας, Δημήτρης Κλωθάκης, υπογράμμισε, ότι οι φετινές εκδηλώσεις θα είναι καλύτερες από πέρυσι και γεμάτες εκπλήξεις. 

Ο Μανώλης Περράκης, μέλος της καρναβαλικής επιτροπής, τόνισε ότι τα τελευταία πέντε χρόνια, γίνεται μία προσπάθεια να γίνει γνωστό σε όλη την Ελλάδα, ώστε τα Χανιά να έχουν το καρναβάλι που όλοι ονειρεύονται. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook