Ο Ορειβατικός Σύλλογος Χανίων διοργανώνει εύκολη μονοήμερη πεζοπορική δραστηριότητα, για μικρά και μεγάλα παιδιά (αγόρια και κορίτσια) ηλικίας 8 έως 16 χρονών, για να περπατήσουν στο Φαράγγι Βαβουλέδω, κοντά στο χωριό Παλιά Ρούματα, στο ανατολικό άκρο της επαρχίας Κισσάμου, την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2019.

Οι μικροί μας φίλοι θα περπατήσουν και θα ευχαριστηθούν τα καταπράσινα μονοπάτια αυτής της περιοχής και μετά θα επισκεφθούν το Λαογραφικό Μουσείο και το Ενετικό ελαιουργείο του χωριού. Τα παιδιά πρέπει να φορούν αθλητικό παπούτσι ή ορειβατικό μποτάκι και να έχουν μαζί τους μικρό σακίδιο, που να έχει μέσα παγουράκι με νερό, κολατσιό, αντιανεμικό αδιάβροχο μπουφάν και μακρυμάνικο ζεστό μπλουζάκι, μακρύ παντελόνι, σκούφο, γάντια και καπελάκι.

Αναχώρηση από τα γραφεία του Συλλόγου το πρωί της Κυριακής, ώρα 08:30 π.μ., κι επιστροφή νωρίς το απόγευμα της ίδιας μέρας.

Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, στα γραφεία του Συλλόγου, Τζανακάκη 90, κάθε βράδυ από τις 21:00 έως τις 23:00, τηλ. 2821044647, ή και στην ιστοσελίδα μας www.eoshanion.gr, μέχρι και το βράδυ της Παρασκευής 15/02. Αρχηγός της εξόρμησης είναι ο κ. Βασίλειος Γκίκας, μαζί με παλαιά και νέα μέλη του Δ.Σ..

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook