Ο υποψήφιος Δήμαρχος Χανίων, κ. Γρηγόρης Αρχοντάκης, επικεφαλής του Συνδυασμού «Χανιά- Επόμενη Μέρα», επισκέφθηκε την Παρασκευή 22/02/2019,  τη Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Χανίων, συνοδευόμενος από υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους του Συνδυασμού του.

Στη Συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σε ευχάριστο κλίμα παρόντες ήταν ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος κ. Ξανθουδάκης Γιώργος, ο Δ/ντης της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Τσιραντωνάκης Σοφοκλής, καθώς και αρκετά Στελέχη της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών.

Ο κ. Αρχοντάκης αρχικά ενημερώθηκε από τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο για το μέγεθος των ζημιών από την πρόσφατη κακοκαιρία που έπληξε το Δήμο μας. Στη συνέχεια ο υποψήφιος Δήμαρχος τοποθετήθηκε σε μια σειρά από θέματα που άπτονται της Τεχνικής Υπηρεσίας όπως την υλοποίηση του τεχνικού προγράμματος του Δήμου Χανίων, τη δυνατότητα καλύτερης οργάνωσης της Υπηρεσίας καθώς και για την προσαρμογή της Υπηρεσίας σε σχέση με τις επικείμενες αλλαγές του «Κλεισθένη».

Επακολούθησε γόνιμος διάλογος και από τις δύο πλευρές και παράλληλα έγιναν προτάσεις για την καλύτερη και αποτελεσματικότερη λειτουργία της Υπηρεσίας.

Ο κ. Αρχοντάκης, κλείνοντας επανέλαβε τη πάγια θέση του για τη διακριτότητα των ρόλων αιρετών και στελεχών και τόνισε πως μια πολύ στενή συνεργασία μεταξύ τους μπορεί να φέρει ακόμα καλύτερα αποτελέσματα.

 

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook