Την Τρίτη 5 Μαρτίου 2019 και ώρα 18:00

Το Ελληνικό Κτηματολόγιο και η Περιφέρεια Κρήτης διοργανώνουν Ενημερωτική Εκδήλωση με θέμα «Το Κτηματολόγιο ολοκληρώνεται στην Κρήτη» σε συνεργασία με το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας/Τμήμα Ανατολικής Κρήτης, το Σύλλογο Διπλωματούχων Αγρονόμων Τοπογράφων Μηχανικών Κρήτης, το Δικηγορικό Σύλλογο Ηρακλείου και τον Συμβολαιογραφικό Σύλλογο Εφετείου Κρήτης.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 5 Μαρτίου 2019 και ώρα 18:00 στο Εμπορικό Επιμελητήριο Ηρακλείου (Αίθουσα Καστελλάκη – Κορωναίου 9) και η είσοδος είναι ελεύθερη.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης την οποία θα συντονίζει εκ μέρους της Περιφέρειας Κρήτης, ο Περιφερειακός σύμβουλος και εντεταλμένος σύμβουλος για Ευρωπαϊκά και Διεθνή θέματα Γιώργος Αλεξάκης, θα περιλαμβάνει χαιρετισμούς εκ μέρους της Περιφέρειας Κρήτης και εκπροσώπους φορέων, στη συνέχεια θα υπάρξει εισαγωγική ομιλία από την Αντιπρόεδρο του Ελληνικού Κτηματολογίου, Νατάσα Βαρουχάκη.

Η Διευθύντρια Έργων του Ελληνικού Κτηματολογίου, Άρια Ιωαννίδη, θα αναφερθεί στην «Κτηματογράφηση στο υπόλοιπο της χώρας», η Διευθύντρια Νομικής, Ελεoνώρα Ανδρεδάκη στη «συλλογή των δηλώσεων του Κτηματολογίου στην υπηρεσία του πολίτη» ενώ θα γίνει αναφορά και στην ηλεκτρονική υποβολή δήλωσης.


Ακολουθήστε το Flashnews στο Google News και στο Facebook