Την υποψηφιότητα του για το δήμου Καντάνου-Σελίνου, γνωστοποίησε σήμερα το απόγευμα μέσω facebook, ο Αντώνης Περράκης

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Με αίσθημα βαθιάς ευθύνης και μετά από σκληρή και συστηματική δουλειά μιας πενταετίας η Δημοτική Κίνηση «Συνεργασία για το Σέλινο», με επικεφαλής τον Αντώνη Περράκη, αποφάσισε να διεκδικήσει ξανά τη στήριξη και την ψήφο των πολιτών, προκειμένου να συνεχίσει το έργο που έχει δρομολογηθεί για την επαρχία Σελίνου.

Αυτά τα πέντε χρόνια εργαστήκαμε ακούραστα και αδιάλειπτα, με σταθερό προσανατολισμό στην επίτευξη των στόχων που μαζί με εσάς θέσαμε. Μέσα από τις αντιξοότητες των καιρών μελετήσαμε, διεκδικήσαμε και καταφέραμε να ξεκινήσουμε έργα κομβικά για την επαρχία μας. Ο Βιολογικός της Παλαιόχωρας, ο Βιολογικός της Σούγιας, η ανακατασκευή του δρόμου Παλαιόχωρας-Κουντούρας, το μουσείο του Ολοκαυτώματος της Καντάνου είναι έργα που αποδεικνύουν την αποτελεσματικότητα της εντατικής μας προσπάθειας.

Πίστη μας είναι οτι η αυτοδιοίκηση είναι και πρέπει να παραμείνει ανεξάρτητη από κομματικές ταυτότητες. Απευθυνόμαστε σε όλους τους δημότες, να σταθούν αρωγοί στο έργο μας, συνδιαμορφωτές και συνοδοιπόροι στο όραμα για τον τόπο μας.

Έχουμε ως βασική μας αρχή το διάλογο, πιστεύουμε στη σύνθεση των απόψεων, την κριτική σκέψη και θα προσπαθήσουμε να υλοποιήσουμε τις προτάσεις σας για έναν δήμο λειτουργικό αποτελεσματικό , στην υπηρεσία του δημότη .
Ζητάμε να μας εμπιστευτείτε ξανά, προκειμένου να ολοκληρώσουμε τα Έργα Ανάπτυξης που με προγραμματισμό ,σκληρή δουλειά, και συντονισμένη οργάνωση ξεκινήσαμε”. 

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook