Ευτυχώς η πυρκαγιά περιορίστηκε προτού επεκταθεί σε όλο το διαμέρισμα

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι, σε σπίτι που βρίσκεται στην Λεωφόρο Καζαντζάκη στην περιοχή του Κλαδισού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η φωτιά ξεκίνησε από ανοιχτή εστία της ηλεκτρικής κουζίνας και “συνδέεται” με το μπλακ άουτ που προκλήθηκε σε όλη την Κρήτη, εξαιτίας της φωτιάς σε υποσταθμό της ΔΕΗ στα Λινοπεράματα.

Πιο συγκεκριμένα, με τη διακοπή στην ηλεκτροδότηση το μάτι της κουζίνας σταμάτησε να λειτουργεί, όμως με την επαναφορά του ρεύματος, η εστία ξαναάναψε αφού η ένοικος είχε ξεχάσει να την κλείσει. Η ένοικος μάλιστα δεν βρισκόταν στο σπίτι την ώρα που επανήλθε το ρεύμα.

Ευτυχώς, δεν κινδύνευσε ανθρώπινη ζωή ενώ χάρις στην επέμβαση της πυροσβεστικής υπηρεσίας οι φλόγες περιορίστηκαν στην κουζίνα και έκαψαν κυρίως τα μαγειρικά σκεύη που βρίσκονταν πάνω σε αυτήν, χωρίς να επεκταθούν στον υπόλοιπο χώρο. Βέβαια οι πυκνοί καπνοί “έπνιξαν” το διαμέρισμα.

Στο σημείο έσπευσαν πυροσβεστικα οχήματα και περιόρισαν την πυρκαγιά προτού επεκταθεί στο διαμέρισμα, με αποτέλεσμα να προκληθούν ζημιές κυρίως στην οικοσκευή.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook