Τρεις διαγωνισμοί για σημαντικά έργα στο Φόδελε, συνολικού προϋπολογισμού 164.400 ευρώ, βρίσκονται σε εξέλιξη στο Δήμο Μαλεβιζίου.

Πρόκειται για τις εργασίες αποκατάστασης του δημοτικού κτιρίου της Τοπικής Κοινότητας Φόδελε προϋπολογισμού 40.000 ευρώ, την αντικατάσταση παλαιωμένων συλλεκτών του δικτύου άρδευσης προϋπολογισμού 50.000 ευρώ και εργασίες τσιμεντοστρώσεων σε δρόμους του αγροτικού δικτύου της περιοχής προϋπολογισμού 74.400 ευρώ.

Με τα έργα αυτά, η Δημοτική Αρχή στοχεύει στο να βελτιώσεις τις συνθήκες καθημερινότητας για τους αγρότες και τους κτηνοτρόφους της περιοχής, να αναβαθμίσει το αγροτικό οδικό δίκτυο το οποίο έχει υποστεί ζημιές από τις πρόσφατες κακοκαιρίες και να εκσυγχρονίσει υποδομές που προσφέρουν στην τοπική κοινωνία.

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης τόνισε: «Με στοχευμένες παρεμβάσεις βελτιώνουμε την ποιότητα ζωής και την καθημερινότητα των κατοίκων του Φόδελε σε πολλούς τομείς. Ενισχύουμε την πρωτογενή παραγωγή, αναβαθμίζουμε τις υποδομές μας και ανταποκρινόμαστε σε αιτήματα της κοινωνίας του Φόδελε, αυτού του πανέμορφου τόπου όχι μόνο του Μαλεβιζίου, αλλά ολόκληρης της Κρήτης. Θα ήθελα να συγχαρώ τους Αντιδημάρχους Άρη Σαλούστρο και Γιώργο Βαλτζάκη, καθώς και τα στελέχη όλων των δημοτικών μας υπηρεσιών για το πολύ καλό αποτέλεσμα και να απευθύνω ένα δημόσιο «μπράβο» στον Πρόεδρο της Τ.Κ. Φόδελε Γιάννη Φακουκάκη που μαζί με τα μέλη των τοπικών φορέων προσφέρουν τα μέγιστα στον τόπο».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook