Στην Καρδίτσα θα βρεθεί η αθλήτρια του ΑΣ Κρήτες, Μαρία Τζανίδη, για το σχολικό πρωτάθλημα Ταεκβοντό, που θα διεξαχθεί το διήμερο 3-4 Απριλίου. 

Τη νεαρή αθλήτρια, που θα εκπροσωπήσει το Γενικό Λύκειο Ελευθερίου Βενιζέλου, θα συνοδεύσει ο προπονητής της Νίκος Καντάρας, που δήλωσε τα εξής: «Καταρχάς είναι ιδιαίτερη τιμή και χαρά που η αθλήτρια του συλλόγου μας και εγώ θα εκπροσωπήσουμε το Γενικό λύκειο Ελ. Βενιζέλου Χανίων στους Σχολικούς αγώνες Ταεκβοντό, σε αυτό το δύσκολο και απαιτητικό πρωτάθλημα, λόγω του ότι οι αθλητές κυνηγάνε εκτός από τη διάκρισή τους και τη μοριοδότηση.

Στο πρωτάθλημα θα συμμετέχουν 400 περίπου αθλητές και αθλήτριες οι οποίοι θα χωριστούν συνολικά σε 16 κατηγορίες, πράγμα που σημαίνει ότι θα χρειαστούν τουλάχιστον 3 αγώνες για να μπουν στην πολυπόθητη τετράδα που δίνει τα μόρια, συν τα ημιτελικά και τελικά, οπότε αντιλαμβάνεστε τον ανταγωνισμό και τον βαθμό δυσκολίας.

Είμαστε καλά προετοιμασμένοι, ελπίζουμε να κάνουμε μια καλή πορεία και να πάνε όλα καλά».

Ο ΑΣ Κρήτες σε ανακοίνωσή του αναφέρει τα εξής: Ευχαριστούμε την ΑΝΕΚ lines και BLUESTAR ferriesγια την ευγενική χορηγία των εισιτηρίων μας.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook