Η ΚΕΠΠΕΔΗΧ ΚΑΜ παρουσιάζει τη μουσικοχορευτική παράσταση «Α TRES / Flamenco» με το σχήμα Al Golpe, στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής Μεσογείου, την Κυριακή 7 Απριλίου 2019, ώρα 20.00, με είσοδο ελεύθερη. 

Χορογραφική επιμέλεια και flamenco χορός: Ιάσονας Δαμιανός.

Μουσική επιμέλεια και flamenco κιθάρα: Γιώργος Καραλής.

Τραγούδι : Cristina Rodriguez de Tovar
 
Το σχήμα Al Golpe,  μετά από ένα δεκαετές πέρασμα από την Ανδαλουσία, επισφραγίζει με την παράσταση A TRES τον απώτερο σκοπό της ομάδας που δεν είναι άλλος από τη διάδοση του μουσικοχορευτικού πλούτου της Ανδαλουσίας και του flamenco.

Όλα ξεκίνησαν το 2007, στη Σεβίλλη της Ανδαλουσίας, όταν ο χορευτής Ιάσονας Δαμιανός κι ο κιθαρίστας Γιώργος Καραλής ένωσαν τις παράλληλες καλλιτεχνικές διαδρομές τους, ξεκινώντας μια πορεία αναζήτησης αυτού που περήφανα παρουσιάζουμε σήμερα. Τo flamenco / Α TRES.

Ακολούθησαν αρκετά χρόνια ζύμωσης, συνεργασίες, ταξίδια ανά τον κόσμο, πολλές ώρες επί σκηνής μέχρι να ομογενοποιηθεί ή σύμπραξη αυτή.

Ένα από τα άτομα που ξεκίνησαν μαζί μας,  η μόνιμη προσκεκλημένη στο flamenco τραγούδι, Cristina Tovar από τη Σεβίλλη, δίνει με το μοναδικό της ηχόχρωμα την επιθυμητή μορφή στο αποτέλεσμα:

Χορός, κιθάρα και τραγούδι σε πλήρη και ουσιαστική συνύπαρξη.

Θα προηγηθεί,  13.00 - 15.00,  ανοικτό σεμινάριο γνωριμίας με τη μουσικοχορευτική παράδοση του Flamenco.


Ακολουθήστε το Flashnews στο Google News και στο Facebook