Γόνιμος διάλογος για τον θεσμικό ρόλο του επιμελητηρίου και την ανάγκη συνεργασίας μεταξύ της δημοτικής αρχής και του ΤΕΕ

Στα πλαίσια του κύκλου επαφών με τους Φορείς της πόλης, ο υποψήφιος Δήμαρχος Χανίων, κ. Γρηγόρης Αρχοντάκης, επικεφαλής του Συνδυασμού «Μαζί για τα Χανιά της Επόμενης Μέρας», συνοδευόμενος από υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους του Συνδυασμού του, επισκέφθηκε την Δευτέρα 15/04/2019, το Τεχνικό Επιμελητήριο (ΤΕΕ) – Τμήμα Δυτικής Κρήτης.

Ο κ. Αρχοντάκης  είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τον Πρόεδρο κ. Σοφιανό Σπύρο και τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής του ΤΕΕ για την ανάγκη συνεργασίας μεταξύ της Δημοτικής αρχής και του ΤΕΕ. Αναφέρθηκε στον θεσμικό ρόλο του Τεχνικού Επιμελητηρίου, ως τεχνικού συμβούλου, και στη σημασία που έχουν οι προτάσεις  του στο σχεδιασμό έργων και παρεμβάσεων για την ανάπτυξη της πόλης.

Επακολούθησε γόνιμος διάλογος μεταξύ των μελών του Συνδυασμού και των μελών της Διοικούσας Επιτροπής του ΤΕΕ. Κλείνοντας, ο κ. Αρχοντάκης ανέφερε χαρακτηριστικά: «Θέλουμε το ΤΕΕ, αρωγό στην προσπάθειά μας για να βελτιώσουμε την ποιότητα ζωής στο Δήμο μας. Ελπίζουμε ότι θα συνεργαστούμε στενά και θα αξιοποιήσουμε την τεχνογνωσία που θα μας προσφέρει».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook