Εγκρίθηκε το πρακτικό ονοματοδοσίας από το δημοτικό συμβούλιο Χανίων

Το δεύτερο “πράσινο φως” για τη μετονομασία τμήματος της οδού Αντωνιάδου, δίπλα στο Αστυνομικό μέγαρο Χανίων σε οδό «Στάθης Λαζαρίδης» “άναψε” σήμερα με την έγκριση του πρακτικού ονοματοδοσίας από το δημοτικό συμβούλιο Χανίων, σε συνέχεια απόφασης της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης μετά από αίτημα της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Χανίων.

Υπενθυμίζεται ότι ο Στάθης Λαζαρίδης τραυματίστηκε πριν δώδεκα χρόνια μετά από ένοπλη επίθεση στη διάρκεια αστυνομικής επιχείρησης στα Ζωνιανά για τον εντοπισμό φυτειών. Έφυγε από τη ζωή το 2015 μετά από οκτώ χρόνια σε άγρυπνο κώμα.

Ο Νίκος Ξανθουδάκης, πρόεδρος των Αστυνομικών Υπαλλήλων, ευχαρίστηκε το δημοτικό συμβούλιο και το δήμαρχο για την έγκριση του αιτήματος των αστυνομικών να δοθεί το όνομα του εκλιπόντος αστυνομικού, σε οδό των Χανίων. Από την πλευρά του ο δήμαρχος Χανίων σημείωσε οτι η αποδοχή του αιτήματος των αστυνομικών για τη μετονομασία της οδού σε “Στάθης Λαζαρίδης” ήταν το ελάχιστο που θα μπορούσε να κάνει η δημοτική αρχή για τον αστυνομικό που χάθηκε τόσο άδικα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook