Σε διασυλλογικούς αγώνες στην Αθήνα συμμετείχε το Chania Box Fit Club, τις προηγούμενες ημέρες. 

Η ομάδα πυγμαχίας της χανιώτικης σχολής συνόδευσε την παρουσία της στους αγώνες με την κατάκτηση 7 μεταλλίων. Ο απολογισμός ήταν 5 νίκες (οι 2 με Κ.Ο. και οι 2 με υπεροχή στα σημεία, ενώ η μία ανευ αγώνα λόγω μη εμφάνισης του αντιπάλου), 1 ισοπαλία και 1 ήττα (με υπεροχή στα σημεία για τον αντίπαλο).

Στην ανακοίνωσή της η σχολή αναφέρει τα εξής:

Πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές μας αλλά και πάνω από όλα στον προπονητή μας Μανώλη Σαρικάκη για τον επαγγελματισμό του και την εξαιρετική δουλειά που κάνει στις προπονήσεις και καταφέρνουν οι αθλητές μας αξιοπρεπέστατα να αγωνίζονται δείχνοντας το ήθος, τις αξίες, τη δύναμη που έχουν σαν αθλητές και σαν ομάδα και που έχουν καταφέρει μέσα από σκληρή δουλειά να έχουν σωστούς δυνατούς αγώνες αλλά και πολλές διακρίσεις στους εκάστοτε αγώνες που λαμβάνουν μέρος!

Ενα ευχαριστώ από όλους προς την διοργάνωση.

Από την πλευρά του ο Μ. Σαρικάκης ανέφερε: «Ενα τεράστιο ευχαριστώ από εμένα και την ομάδα Πυγμαχίας μου προς τους: Γιάννη Αϊδινιώτη, Γιώργο και Πάνο Καλλιδώνη, Χρήστο Γκίοκα, Μιχάλη Κεφαλά και Γιώργο Μάλλιο, που ήταν  στο πλευρό μας και σε αυτούς του αγώνες!!».

 

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook