Tα Restaurant 100, τα βραβεία των Ελλήνων foodies, προχωρούν δυναμικά στην τρίτη τους διοργάνωση – Ποια Κρητικιά σεφ προστέθηκε στην κριτική επιτροπή

Πάνω από 100 επώνυμοι εκπρόσωποι του business, του lifestyle και της γαστρονομίας, εκ των οποίων και η σεφ και παρουσιάστρια, Εύα Παρακεντάκη, θα αναδείξουν και φέτος τα κορυφαία εστιατόρια της χώρας.

Ανάμεσα στα 20 νέα μέλη που προστίθενται φέτος στην κριτική επιτροπή είναι και οι: Ιάκωβος Απέργης, Σεφ – Αρχιμάγειρας Τζάνειου Νοσοκομείου, Δημήτρης Μπογδάνος, Σκηνοθέτης, Βαγγέλης Δρίσκας, Σεφ-Παρουσιαστής, Εύα Παρακεντάκη, Σεφ-Παρουσιάστρια, Ανδρέας Ματθίδης, Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Οινοχόων και Βασίλης Κατσούπας, Πρόεδρος του Zagori Excellence Network.

Πληροφορίες για την διοργάνωση

Τα Restaurant 100 2019 έχουν στόχο να αναδείξουν περισσότερα εστιατόρια και «κρυφά διαμάντια» τοπικής κουζίνας από κάθε γωνιά της Ελλάδας: από τα Γρεβενά ως την Κάρπαθο κι από την Κεφαλλονιά ως τη Λέσβο. 

Όσον αφορά τα πρόσωπα που θα αναδείξει η φετινή διοργάνωση, η κριτική επιτροπή ψηφίζει στις κατηγορίες: Ο σεφ της καρδιάς μας, Best Young Chef και Best Young Sommelier.

Η πολυφωνία αποτελεί ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά των Restaurant 100 Awards τα οποία αναδεικνύουν τα στέκια των «ψαγμένων» foodies, ανεξαρτήτως επαγγελματικής ιδιότητας. 

 

 

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook