Θετική είναι η απάντηση και του υποψηφίου δημάρχου Χανίων, Ευτύχη Δαμιανάκη για συμμετοχή του σε πιθανή διεξαγωγή τηλεοπτικής συζήτησης που πρότεινε ο νυν και υποψήφιος δήμαρχος Χανίων, Τάσος Βάμβουκας.

Όπως αναφέρει ο κ. Δαμιανάκη, η μέχρι σήμερα πορεία του ως υποψηφίου Δημάρχου Χανίων, αλλά και η πορεία της Δημοτικής Κίνησης “Χανιά Κοιτάμε Μπροστά”, αποδεικνύει στην πράξη ότι ο δημόσιος διάλογος που αναπτύσσει έχει προγραμματικό πλαίσιο, με στόχο την καλύτερη δυνατή ενημέρωση των δημοτών για τις θέσεις και τις προτάσεις μας αναφορικά με τα προβλήματα και τις λύσεις στον Δήμο Χανίων.

Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, όπως τονίζει, ότι μετά από πολύμηνες εργασίες μιας μεγάλης ομάδας συνεργατών και ειδικών, κατέληξαν στο πρόγραμμα του συνδυασμού (https://www.chaniakoitamemprosta.gr/programma), το οποίο έχουν ήδη θέσει στην κρίση των δημοτών.

Είναι, επομένως, προφανές ότι ο δημόσιος διάλογος μεταξύ όλων των υποψηφίων δημάρχων, αλλά και μεταξύ των υποψηφίων συμβούλων, ενισχύει αυτή τη διαδικασία και βοηθά τους πολίτες να διαμορφώσουν ασφαλή γνώμη αναφορικά με το τι πραγματικά πρεσβεύει κάθε συνδυασμός και κάθε υποψήφιος δήμαρχος, επί της ουσίας και όχι με άλλα κριτήρια.

Ως εκ τούτου, καταλήγει ο επικεφαλής του συνδυασμού “Χανιά Κοιτάμε Μπροστά”, δηλώνει “παρών” για να συμβάλλει σε αυτή την κρίσιμη δημοκρατική διαδικασία του δημοσίου διαλόγου, την οποία θεωρεί αναγκαία και χρήσιμη.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook