Το πάρκο των Αγίων Αποοστόλων μόνο με πάρκο δεν μοιάζει, όταν ασυνείδητοι πετούν σκουπίδια, αφήνουν πίσω τους αποφάγια ενώ δεν διστάζουν να αφήσουν και ρούχα. 

Η κατάσταση όπως αναφέρει αναγνώστης του flashnews.gr, είναι τραγική και ενώ αρκετοί έχουν κάνει παρατήρηση σε όσους δεν φροντίζουν το πάρκο και το μολύνουν, η κατάσταση δε φαίνεται να αλλάζει. 

Αναλυτικά η καταγγελία του αναγνώστη:

“Για ακόμη μια φορά στεναχωριέμαι ειλικρινά για αυτό το μέρος που τελικά η μοίρα του είναι να είναι πάντα ένας σκουπιδοτοπος για το κάθε τσιγγαναριό που κάθετε καθημερινώς εκεί..

Στεναχωριέμαι και παράλληλα εκνευρίζομαι που σε αυτό το τόπο ή τσιγγάνοι κάνουν ότι θέλουν σε αυτό το τόπο χωρίς να τιμωρείται κάνεις!!! Θα είμαστε πάντα πίσω..

Και από Ηράκλειο.. Και από Ρέθυμνο.. Γιατί εκεί πονάνε τον τόπο τους οι δήμοι… Εδω;;; στα Χανιά;;; ένα 0..και θέλουμε και τουρισμό…

Σε λίγα χρόνια δεν θα πατάει άνθρωπος Χανιά;; όλοι οι τουρίστες Ηράκλειο και Ρέθυμνο θα πηγαίνουν και καλά θα. Κάνουν.. Αφού δεν είμαστε άξιοι σαν Νομός να κάνουμε το πιο απλό.. Να ξεβρομισουμε τον χώρο μας… Σήμερα πήγα στους αγίους αποστόλους για να κάνω βόλτα το σκύλο.. Και ήταν 3 οικογένειες τσιγγάνων και πετουσαν τα σκουπίδια τους και τα αποφάγια τους και ότι δεν χρειαζοντουσαν στο πάρκο… Τους έβαλα χέρι..

Και μου είπαν θα τα μαζέψουμε.. (εννοείται ότι δεν το κάνανε..) πήρα την αστυνομία… Δεν πέρασε κάνεις στο μισαωρο που ειμουν εκεί.. Μόνο 2 μηχανές μάλλον μόνο για βόλτα γιατί δεν σταμάτησαν καν…(είναι και καλοκαίρι..και έχει ωραία θέα η παραλία βλέπεις…) Πέρναγαν οι τουρίστες για περίπατο και όταν έβλεπα την δυσαρέσκεια τους και τους μορφασμους τους και τον χλευασμό τους.. Ντράπηκα σαν να τα έκανα εγώ όλα αυτά…

Όσες φορές και να πω ντροπή το ξέρω δεν θα αλλάξει κάτι γιατι πραγματικά διαπιστώνω τελικά ότι είμαστε στην εποχή των δεινοσαύρων σαν νόμος.. Και εκεί θα παραμείνουμε… ΝΤΡΟΠΗ!!!! Κοινοποίηστε μπας και δει την δημοσίευση κανένας κηφηνας εκεί στο Δήμο και γίνει κανένα θαύμα και σηκωθεί από την καρέκλα και κάνει κάτι για αυτό το παντερμο πάρκο που το βλέπω και ραγιζει η καρδιά μου πια”. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook