Με  επιτυχία ολοκληρώθηκαν σήμερα τα γυρίσματα  για ντοκυμαντέρ με πρωτοβουλία και δαπάνη της Γαλλικής κρατικής τηλεόρασης  FR3-FRANCE TROIS.

Kατόπιν  προτάσεως του κρατικού Γαλλικού καναλιού στην πρόεδρο της επιστημονικής επιτροπής μελέτης και προώθησης της κρητικής διατροφής κ.Δασκαλάκη Υρώ, ετοιμάστηκαν 2 ενότητες για το πρότυπο διατροφικό μοντέλο και τον τουρισμό σήμερα.

Η  10ετής δράση της επιτροπής που έχει διοργανώσει συνέδρια στην Αμερική με  καθηγητές του τμήματος δημόσιας υγείας  του Χάρβαρντ, στις Πρεσβείες Παρισιού και Ντύσσελντορφ, και πάνω  από  60  ημερίδες χωρίς χρέωση για τις ένοπλες δυνάμεις, φοιτητικές ενώσεις και ευπαθείς ομάδες αξιολογήθηκε  από το Γαλλικό φορέα  ως εξαιρετική.

Κορυφαίοι Πανεπιστημιακόι.Ολυμπιονίκες Ανώτατο συμβούλιο αθλητισμού Ενόπλων δυνάμεων και άλλοι σημαντικοί επαγγελματίες ανήκουν στην ομάδα.

Στο ανωτέρω αφιέρωμα μίλησαν ο καθηγητής Ιατρικής-Πρόεδρος Εθνικής επιτροπής υγέιας κ.Καφάτος, ο τ.Πρόεδρος Ιατρικού συλλόγου Χανίων κ.Αλιφιεράκης, ο Υπεύθυνος Περιφέρειας Κρήτης τουρισμού κ.Βαμιεδάκης,  ο Πρόεδρος της ΑΝΕΚ  κ.Κατσανεβάκης, ο Πρόεδρος ένωσης ξενοδόχων κ.  Γιανούλης, Eπιχειρηματίες, Eξαγωγείς, και η ίδια η κ.Δασκαλάκη.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook