Στην Κρήτη βρίσκεται ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκος Μητσοτάκης στο πλαίσιο διήμερης περιοδείας στο νησί

Σε προεκλογικούς ρυθμούς και με στόχο να στείλει από την Κρήτη μήνυμα προς όλους πριν τις εκλογές, έφτασε το πρωί στο Ηράκλειο ο αρχηγός της ΝΔ, στο πλαίσιο της διήμερης περιοδείας που έχει πραγματοποιήσει στο νησί.

Ο κ. Μητσοτάκης έκανε λόγο για μεγάλο κενό της Κρήτης σε βασικά έργα υποδομής την ίδια ώρα που όπως είπε, το νησί θα έπρεπε και είναι σε μεγάλο βαθμό αναπτυξιακή ατμομηχανή της ελληνικής οικονομίας.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην ανακατασκευή του ΒΟΑΚ την οποία χαρακτήρισε ως την πρώτη μεγάλη εθνική αναπτυξιακή προτεραιότητα για την επόμενη κυβέρνηση της ΝΔ. “Εγγυώμαι προσωπικά ότι αυτό το έργο θα γίνει και θα γίνει επί ημερών μας”, όπως είπε. Τόνισε ότι ο ΒΟΑΚ θα γίνει σε όλο το μήκος από το Καστέλι μέχρι τη Σητεία και θα αξιοποιηθούν όλα τα χρηματοδοτικά εργαλεία που υπάρχουν για την κατασκευή του. 

Επίσης δήλωσε πως η σύμβαση για το αεροδρόμιο στο Καστέλι που κυρώθηκε με μεγάλη καθυστερήση θα στηριχθεί από τη ΝΔ και θα εγγυηθεί την ταχύτατη υλοποίηση του έργου.

Όταν ερωτήθηκε ποιον υποψήφιο δήμαρχο στο Ηράκλειο στηρίζει η ΝΔ, απάντησε ότι η ΝΔ στηρίζει Αλέξανδρο Μαρκογιαννάκη για την Περιφέρεια Κρήτης χαρακτηρίζοντάς τον ως έναν νέο άνθρωπο που σηματοδοτεί την αλλαγή από μια περίοδο στασιμότητας και συμπληρώνοντας ότι όλα αυτά τα χρόνια δεν υπήρξε ούτε ένα μεγάλο έργο στην Κρήτη από τη νυν περιφερειακή αρχή. Από εκεί και όπως τόνισε, οι ψηφοφόροι της ΝΔ είναι ελεύθεροι να επιλέξουν στις δημοτικές εκλογές τι θα ψηφίσουν προτρέποντάς τους σε κάθε περίπτωση να πάνε να ψηφίσουν στις ευρωεκλογές ΝΔ και στην περιφέρεια Αλέξανδρο Μαρκογιαννάκη.

Ο κ. Μητσοτάκης περπάτησε στο κέντρο της πόλης όπου μίλησε με κόσμο και φυσικά δεν αρνήθηκε κέρασμα τσικουδιάς. 

Στη συνέχεια συναντήθηκε με τον υποψήφιο Περιφερειάρχη με τη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας, κ. Αλέξανδρο Μαρκογιαννάκη στο εκλογικό του κέντρο.

Στη συνέχεια, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας μετέβη στο Ρέθυμνο και επισκέφθηκε στη 1:30 μ.μ. την Αγία Γαλήνη και ακολούθως το Σπήλι. Ο κ. Μητσοτάκης θα ξεναγηθεί στις 3:30 μ.μ. στις εγκαταστάσεις του ερευνητικού προγράμματος HiPER. Το απόγευμα, στις 5:45 μ.μ. θα συναντηθεί με τον Μητροπολίτη Ρεθύμνης & Αυλοποτάμου Ευγένιο στην Ιερά Μητρόπολη ενώ αμέσως μετά θα κάνει βόλτα στο κέντρο του Ρεθύμνου.

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα ολοκληρώσει τις επισκέψεις του το Σάββατο με μία στάση στην Ασή Γωνιά στο Νομό Χανίων στις 7:30 μ.μ. Την Κυριακή, 19 Μαΐου, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα μιλήσει στις 7:30 μ.μ. σε ανοιχτή συγκέντρωση στο Παλιό Ενετικό Λιμάνι Χανίων.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook