Πλατανιάς και ΟΦΗ είναι έτοιμοι για την πρώτη μεταξύ τους “μάχη” για μία θέση στον “ήλιο” της Super League 1, όπως θα λέγεται από τη νέα σεζόν η “μεγάλη” κατηγορία. 

Ο 2ος της Football League Πλατανιάς και ο 13ος της Super League ΟΦΗ ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους και είναι έτοιμοι για το πρώτο παιχνίδι που θα γίνει το βράδυ της Κυριακής (19/05) και ώρα 21:30 στα Περιβόλια. 

Για τους γηπεδούχους ο Γιάννης Τάτσης θα έχει μετά από καιρό στη διάθεσή του τον Καραγκούνη, ενώ τις τελευταίες ημέρες ξεπέρασαν τα προβλήματα που αντιμετώπιζαν οι Λουκίνας, Στ. Ποζατζίδης, Ρουσσάκης και Νίλι.

Για τον ΟΦΗ ο Χάιμε Βέρα δεν υπολογίζει στους τραυματίες Μιχόγεβιτς, Ποτουρίδη, Δεληγιαννίδη και Κομσείδη, έχοντας επιλέξει για την αποστολή 20 ποδοσφαιριστές που είναι οι εξής: Στρέζος, Σωτηρίου, Αργυρόπουλος, Γιαννούλης, Παπάζογλου, Κοροβέσης, Μπράουν, Σακόρ, Νάστος, Παπαστεριανός, Μεγιάδο, Ναμπί, Νέιρα, Ντίνας, Κουτσιανικούλης, Γιακουμάκης, Βαζ, Σάσι, Φερέιρα Σόουζα, Πέρσον.

Διαιτητής του αγώνα (τηλεοπτική μετάδοση από την ERT Sports) θα είναι ο Τζήλος (Λάρισας), με βοηθούς τους Νικολαΐδη (Μακεδονίας), Μπουξμπάουμ (Αν. Αττικής), 4ο διαιτητή τον Ζαχαριάδη (Μακεδονίας) και παρατηρητή διαιτησίας τον Τεροβίτσα (Αιτωλοακαρνανίας).

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook