Συγχαρητήρια στην ΠΑΕ Πλατανιάς!

Η παράταξη του Μανώλη Ντουντουλάκη "Νέα εποχή", για τον δήμο Πλατανιά, αναφορικά με τον αγώνα του ΟΦΗ με τον Πλατανιά, έκανε τα εξής σχόλια:

"Είμαστε όλοι μας περήφανοι για την ομάδα του Πλατανιά που ξέρει να αγωνίζεται και να δίνει μαθήματα αξιοπρέπειας και υψηλού αθλητικού ήθους. Όλο το σωματείο καθ’ όλη την αγωνιστική περίοδο έδειξε τη μαχητικότητα που απαιτείται, κάνοντας κάθε Δημότη μας να αισθάνεται την ομάδα, ως κομμάτι του εαυτού του, που γνωρίζει να πολεμά, τιμώντας στο μέγιστο βαθμό τη φανέλα και τον Δήμο μας.

Έχουμε χρέος ως επόμενη Δημοτική Αρχή να είμαστε αρωγοί της ομάδας μας και να προσφέρουμε το μέγιστο δυνατό, για να ανεβάσουμε τον Πλατανιά, ακόμα ψηλότερα, όπως άλλωστε του αξίζει απόλυτα. Ο αθλητισμός είναι στις προτεραιότητές μας, βελτιώνοντας ουσιαστικά τις υποδομές, ώστε όλοι οι Δημότες και κυρίως τα νέα παιδιά να έχουν αντάξιες των προσδοκιών τους αθλητικές εγκαταστάσεις.

Η ΠΑΕ Πλατανιάς με τις επιτυχίες που έχει καταφέρει, αποτελεί παράδειγμα για τη νέα γενιά, που στρέφεται στον αθλητισμό, εμπνεόμενη από τις επιτυχίες του σωματείου μας και για αυτό οφείλουμε να συγχαρούμε ολόψυχα όλα τα μέλη της ομάδας, τον πρόεδρο της ΠΑΕ και τους διοικούντες, τους αθλητές, και τους προπονητές, που μας δείχνουν έμπρακτα τι μπορεί να πετύχει η ομαδικότητα και το πάθος για την επιτυχία.

Ο κοινός μας στόχος είναι την επόμενη αγωνιστική περίοδο να φτάσουμε, όλοι μαζί,στην κορυφή, για την ομάδα μας – για τον Πλατανιά μας".