Αισιόδοξος οτι οι δημότες θα του δώσουν την ευκαιρία να συνεχίσει τη θητεία της δημοτικής αρχής ο Τάσος Βάμβουκας

Λίγο πριν τις 11 το πρωί ο νυν και εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος Χανίων Τάσος Βάμβουκας άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα στο 15ο δημοτικό σχολείο στο Άγιο Ιωάννη.

Ο κ. Βάμβουκας εμφανίστηκε αισιόδοξος για το εκλογικό αποτέλεσμα και βέβαιος οτι οι δημότες, εκτιμώντας το έργο της δημοτικής του αρχής, θα τον οδηγήσουν στο δεύτερο γύρο, διεκδικώντας συνέχιση της θητείςα του. 

Όπως σημείωσε ο κ. Βάμβουκας σε δηλωσή του:

“Είμαι πολύ αισιόδοξος για την εκλογική επιτυχία του συνδυασμού μας ‘Δήμος Ενεργών Πολιτών”. Είμαι βέβαιος οτι οι Χανιώτες και οι Χανιώτισσες θα εκτιμήσουν το σημαντικό έργο της πρώτης θητείας μας, την εξαιρετική προοπτική ανάπτυξης που έχουμε δημιουργήσει για τα Χανιά μας την επόμενη δημοτική περίοδο, το ήθος και το ύφος της δημοτικής μας αρχής. Για αυτούς τους λόγους θα μας ψηφισουν ξανά, γιατί η νίκη μας σημαίνει ολοκλήρωση ενός σημαντικού έργου, σημαίνει συνέχιση της ανοδικής πορείας των Χανίων. Γιατί η νίκη  μας σημαίνει νίκη για τα Χανιά”

Αξίζει να σημειωθεί οτι, αν και η εκλογική διαδικασία εξελίσσεται ομαλά, στο εκλογικό κέντρο που ψήφισε ο κ. Βάμβουκας, δεν έχουν παρουσιαστεί μέλη της εφορευτικής επιτροπής και ο δικαστικός αντιπρόσωπος έχει απευθυνθεί σε πολίτες για το αν επιθυμούν να συμμετέχουν στην εφορευτική επιτροπή. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook