Πάνω από 289.000 επισκέψεις και 1.300.000 κλικ την ημέρα και την επομένη των εκλογών – Όλη η Κρήτη ενημερώθηκε για τις εξελίξεις και τα αποτελέσματα των δημοτικών εκλογών μέσα από τις σελίδες του

Ρεκόρ επισκεψιμότητας από την πρώτη ημέρα της λειτουργίας του το 2011, κατέγραψε το Flashnews.gr την Κυριακή των εκλογών, αλλά και τις επόμενες ημέρες που ακολούθησαν μέχρι και σήμερα.

Οι αναγνώστες από όλη την Κρήτη και όχι μόνο, επέλεξαν το Flashnews.gr για την άμεση και έγκυρη ενημέρωσή τους τις ημέρες των εκλογών.

Προσπαθήσαμε να τοποθετήσουμε στην πρώτη θέση τη δική σας γρήγορη, σφαιρική και πλήρη ενημέρωση μεταδίδοντας άμεσα τα αποτελέσματα αλλά και τον εκλογικό παλμό. Και εσείς μας ανταμείψατε με τη σειρά σας τοποθετώντας εμάς στην πρώτη θέση. Σας ευχαριστούμε!

Το διήμερο της 26 και 27 Μαΐου, την ημέρα δηλαδή αλλά και την επόμενη των εκλογών, οι σελίδες μας δέχτηκαν 289.000 επισκέψεις και έγιναν σχεδόν 1.350.000 κλικ.

Τα στοιχεία αυτά προκύπτουν από το πρόγραμμα Google Analytics, τη διεθνή πλατφόρμα μέτρησης επισκεψιμότητας. Όλες αυτές τις ημέρες, οι αναγνώστες μας ήταν σταθερά “κολλημένοι” στο ξεχωριστό micro site που ετοίμασε για εμάς η ομάδα της εταιρείας IMMKO, που φροντίζει για τον σχεδιασμό και την καλή λειτουγρία του site, προκειμένου να ενημερωθούν για τα εκλογικά αποτελέσματα των Περιφερειακών, Δημοτικών και Ευρωπαϊκών εκλογών.

Για μία ακόμα φορά, επιβεβαιώθηκε ότι το Flashnews.gr είναι το ενημερωτικό portal που αγαπάνε όλοι οι Κρητικοί εντός και εκτός του νησιού!

Απλώς ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς που για ακόμα μία φορά μας δώσατε την πρώτη θέση!

Η Ομάδα του Flashnews.gr    

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook