“Δεν κρατήθηκαν, οι «μάσκες» έπεσαν! Ανοικτή η στήριξη ΣΥΡΙΖΑ στον κ. Σημανδηράκη”

Ανακοίνωση αναφορικά με την στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ, στην παράταξη του υποψήφιου δημάρχου Παναγιώτη Σημανδηράκη, “Για τα Χανιά”, για τις εκλογές της Κυριακής, εξέδωσε η παράταξη του υποψήφιου δημάρχου Χανίων, Άρη Παπαδογιάννη. 

Στην ανακοίνωση ο συνδυασμός βάλλει κατά των ανακοινώσεων που έχουν δοθεί στην δημοσιότητα τα τελευταία 24ωρα.

Αναλυτικά  αναφέρονται τα εξής:

“Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει κάθε δικαίωμα να δίνει κατευθύνσεις στα κομματικά του μέλη,  το διακύβευμα όμως αυτής της Κυριακής για τα Χανιά δεν είναι κομματικό, αλλά ξεκάθαρα αυτοδιοικητικό.

Κανένας δεν έχει δικαίωμα να «βάψει» τα Χανιά ροζ, πράσινα, κόκκινα ή μπλε,  η «λογική» αυτή θα βλάψει την πόλη και μας γυρίζει σε εποχές που ανήκουν οριστικά στο παρελθόν κι έχουν ήδη αποδοκιμαστεί.

Ως συνδυασμός έχουμε ξεκαθαρίσει από νωρίς  ότι «όσο η περιφέρεια και η κεντρική διοίκηση δίνει στα Χανιά αυτά που δικαιούνται θα συνεργαζόμαστε μαζί τους ανεξαρτήτως χρώματος”. Αν όμως εξακολουθήσουν να αντιμετωπίζουν τα Χανιά ως παρακολούθημα του Ηρακλείου θα μας βρουν συντεταγμένα απέναντι τους όλους ΜΑΖΙ. 

Στους πολίτες που ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ την περασμένη Κυριακή θέτουμε το δίλλημα: Αν είναι ικανοποιημένοι από τη δημοτική αρχή του κ. Βάμβουκα που επίσης στηρίζει το κ. Σημανδηράκη ας ψηφίσουν τον «εκλεκτό» τους. Ούτως ή άλλως ο επίσημος υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ στα Χανιά, ο κ. Σαρρής, αυτό προέτρεψε να συμβεί.

Αν όμως οι δημότες αυτοί θέλουν η πόλη ΜΑΣ  να πάρει της θέση που της αξίζει στο χάρτη της Κρήτης και της χώρας, τότε τους καλούμε να στηρίξουν την προσπάθεια μας, γιατί  «Η Απάντηση, είναι  τα Χανιά μας»”. 

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook