Μετά τις επιτυχημένες παραστάσεις του Μαϊου, η αγαπημένη κωμωδία επιστρέφει…

Η θεατρική ομάδα (4) παρουσιάζει την ξεκαρδιστική κωμωδία της Πενυς Φυλακτάκη, “Φτυστός ο μακαρίτης”, στο Δημοτικό Κήπο Χανίων, τη Δευτέρα 22 Ιουλίου 2019.

Ώρα έναρξης στις 21:00.

Προπωληση εισητηρίων 8 ευρώ, ταμείο 10 ευρω.

Σημεία προπώλησης: βιβλιοπωλείο Librairie

Μέρος των χρημάτων θα διατεθεί στο Παράρτημα Προστασίας Παιδιών και Νέων Χανίων.

Λίγα λόγια για την υπόθεση….

Μια φορά και έναν καιρό …

Ένας κληρονόμος, μιας δήθεν ασθένειας, τριών γενεών, της Μαλαντίν, αφορμή και δικαιολογία για τα χαρτοπαιχτικά τερτίπια της ζωής του …

… Στην πρώτη γενιά, ο πόθος μιας οικογένειας της ορεινής προκατοχικής Ελλάδας, για ένα παιδί, καρπός ξένος και μια γέννα, κρυφό μυστικό των γυναικών…

… Στην δεύτερη, μια κηδεία και κληρονόμος, μιας αστικής οικογένειας της μετακατοχικής Ελλάδας, ένα νόθο μωρό, …

… Στην τρίτη, της κοινωνικής Μεταπολιτευτικής εποχής, το μωρό έρχεται, ως καρπός ενός ασυμβίβαστου γάμου, αταίριαστων ψυχών … και νάτος ο κληρονόμος ! Κάθε φορά, ¨Φτυστός ο μακαρίτης ¨!

… Η ζωή συνεχίζεται … με τα έτσι και τα αλλιώς της … με το γέλιο μας, το δάκρυ … ας την δούμε, αστείρευτα παιχνιδιάρικη ! … Γιατί όχι ?

Διότι τέτοια κωμωδία έγραψε η Πένυ Φυλακτάκη! Υπέροχα χρωματιστή και χαρούμενη!

… Ευγνώμων… για την ομάδα των υπέροχων εραστών της τέχνης, τον παραγωγό, τους ηθοποιούς, τους συντελεστές και όλους εσάς που επιλέξατε να συνταξιδέψουμε και να απολαύσομε παρέα, μια κωμωδία, διάχυτη με το σπινθηροβόλο, λαμπερό, ελληνικό μας χιούμορ.

Χορηγός επικοινωνίας είναι το Flashnews.gr.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook