Μία 25χρονη Ουκρανή φοιτήτρια στο Τορίνο της Ιταλίας κρέμασε τζιχαντιστικές αφίσες, τρομοκρατικές επιγραφές στα αραβικά και ενοχοποιητικές φωτογραφίες στο δωμάτιο του 26χρονου Λιβανέζου πρώην συντρόφου της.

Την ώρα που μία Τουρκάλα έκανε τα πάντα για να γίνει δημαρχος για να εκδικηθεί το αφεντικό της, μία Ουκρανη αποφάσισε να εκδικηθεί τον φίλο της όταν αυτός διέλυσε τον δεσμό τους.

Οι υπηρεσίες ασφαλείας της Digos άσκησαν δίωξη κατά της νεαρής Ουκρανής για απόπειρα παραπλάνησης των Αρχών. Ο συναγερμός για τις Αρχές σήμανε τον περασμένο Νοέμβριο, όταν ήχησε το αντιπυρικό σύστημα στην πανεπιστημιακή εστία «Ολύμπια», στο δωμάτιο του 26χρονου Λιβανέζου, ο οποίος φοιτούσε στην Πολυτεχνική Σχολή του Τορίνο.

Η Digos, μετά σχετική ειδοποίηση εισήλθε στο δωμάτιο και ανακάλυψε αφίσες με τα πρόσωπα ηγετικών στελεχών της Αλ Κάιντα και της παλαιστινιακής οργάνωσης Χάμας. Καρφιτσωμένες στους τοίχους ήσαν επίσης σημαίες του Ιsis και μία αραβική επιγραφή με τη 'σαχάντα', τον όρκο στην ισλαμική θρησκεία.

Τον πίεζε να παντρευτούν

Αμέσως ξεκίνησαν οι έρευνες για τον νεαρό, που όμως κατέληγαν στο πουθενά και σύντομα διαπιστώθηκε ότι ήταν άσχετος με το συμβάν. Τότε το ενδιαφέρον των μυστικών υπηρεσιών στράφηκε στην πρώην σύντροφό του και σύντομα διαπιστώθηκε η εμπλοκή της χάρις στον εντοπισμό του Dna της στην αφίσα.
Η χωρισμένη Ουκρανή διέμενε σε ένα άλλο δωμάτιο της ίδιας εστίας και μόλις ερωτήθηκε αμέσως έδειξε σημάδια μνησικακίας απέναντι στον πρώην αρραβωνιαστικό της. Στη διάρκεια της εξέτασης ομολόγησε πως θέλησε να τον εκδικηθεί γιατί την χώρισε, επειδή ήταν πιεστική και ζητούσε επίμονα να παντρευτούν.

Οπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ οταν τα πράγματα δεν είχαν την εξέλιξη που ήθελε, η 25χρονη φοιτήτρια μετατράπηκε, όπως η Ροζίνα στην άρια του 'Κουρέα της Σεβίλλης' του Ροσίνι, «σε έχιδνα και εκατό παγίδες, προτού υποκύψω, θα του απλώσω»: του έκλεψε τα κλειδιά του δωματίου και αφού περίμενε να λείψει, πέρασε στη δράση για να τον εκδικηθεί με αυτόν τον τρόπο, ενοχοποιώντας τον ως τρομοκράτη!

ΑΠΕ