Η βουλευτής της ΝΔ και υποψήφια βουλευτής Χανίων, Ντόρα Μπακογιάννη, επισκέφθηκε χθες τις Καλύβες.

Κάτω από τον αιωνόβιο πλάτανο, στην πλατεία των Καλυβών, που είναι το καθημερινό σημείο συνάντησης, η βουλευτής της ΝΔ συζήτησε με τους κατοίκους.

«Είμαι πολύ χαρούμενη που σήμερα έγινα και εγώ μέρος της ζεστής παρέας σας και μιλήσαμε για τα προβλήματα που σας απασχολούν και για τις ανησυχίες σας για το μέλλον του τόπου μας, ο οποίος έχει μοναδικές δυνατότητες ανάπτυξης» είπε και πρόσθεσε «οι Καλύβες έχουν ανάγκη μίας νέας σύγχρονης μαρίνας που μπορούμε να την φτιάξουμε και θα το διεκδικήσουμε, για να ανεβάσουμε το επίπεδο τουρισμού και να φέρουμε νέες δουλειές».

 Επίσης η πρώην υπουργός κάλεσε τους Κρητικούς να στηρίξουν την ΝΔ και τόνισε «ελάτε να χτίσουμε την Κρήτη που μας αξίζει. Ελάτε να χτίσουμε τα Χανιά που θέλουμε».

Στη συνέχεια η κ. Μπακογιάννη επισκέφθηκε το Βάμο όπου συνομίλησε με τους κατοίκους στα παραδοσιακά καφενεδάκια που βρίσκονται στην ιστορική πλατεία του χωριού.  «Χρειάζεται να ενισχυθεί με ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό το Κέντρο υγείας Βάμου το οποίο δέχεται ασθενείς από ολόκληρη την επαρχία του Αποκόρωνα.

Επίσης, το ιστορικό γυμνάσιο Βάμου χρειάζεται συντήρηση και επέκταση» είπε και αναφέρθηκε στις δυνατότητες ανάπτυξης της περιοχής λέγοντας «ο Βάμος είναι ένα πανέμορφο παραδοσιακό χωριό με πολλές δυνατότητες ανάπτυξης. Διαθέτει μονάδες αγροτουρισμού, όπου μπορεί να αναπτυχθεί και ο χειμερινός τουρισμός, καθώς και μονάδες τυποποίησης και εξαγωγής παραδοσιακών κρητικών προϊόντων».
 
Αύριο Κυριακή 30 Ιουνίου η βουλευτής της ΝΔ Ντόρα Μπακογιάννη θα επισκεφθεί στις 19:30 την Κάνδανο και θα συναντηθεί με τους κατοίκους της περιοχής στο Καφενείο του Γρηγοράκη και στις 20:30 θα βρεθεί στην Παλαιόχωρα όπου θα συνομιλήσει με του κατοίκους στο ξενοδοχείο «Libyan Princess».


Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook